‘Real Madrid wil zakendoen met Chelsea, Hazard ligt dwars bij transfer’

Foto: ‘Real Madrid wil zakendoen met Chelsea, Hazard ligt dwars bij transfer’

Real Madrid werkt achter de schermen hard aan de selectie voor volgend jaar. Waar de club afscheid wil nemen van Eden Hazard, heeft het naar verluidt Kai Havertz op het oog als een van de versterkingen.

Vertrek van Hazard

De Spaanse topclub is ontevreden over wat Hazard de voorbije jaren liet zien. De Belg kwam in 2019 als vervanger van Cristiano Ronaldo binnen, maar wist mede door blessures nooit te overtuigen. Aangezien zijn contract nog slechts een seizoen doorloopt, hoopt Real Madrid deze zomer afscheid van hem te nemen.

Volgens AS ligt de aanvaller echter dwars. Hazard zou nog altijd het vertrouwen in zich hebben dat hij bij Real Madrid kan slagen en heeft de clubleiding laten weten dat hij het liefst langer wil blijven. Zijn huidige werkgever weigert dit echter, waarmee deze aanstuurt op een spoedig vertrek uit Madrid.

Interesse Real Madrid in Havertz

Real Madrid beseft dat het richting komend seizoen een aantal wijzigingen in de selectie moet doorvoeren. Zo wil het snel een vervanger voor Karim Benzema aantrekken. De Fransman raakt op leeftijd en zou de komende jaren mogelijk minder wedstrijden kunnen spelen, waardoor Real Madrid een topspits achter hem zou willen hebben.

De club is daarbij uitgekomen bij Havertz. Dit seizoen kwam hij bij Chelsea niet verder dan 9 doelpunten en een assists, maar in de Champions League-duels met Real Madrid zou de Duitser voldoende hebben laten zien. Havertz beschikt echter over een doorlopend contract en moet naar verwachting dan ook een hoop geld kosten.

Past Havertz bij Real Madrid?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
391+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie