‘Real Madrid komt met opvallende interne opvolger voor Ancelotti’

Foto: ‘Real Madrid komt met opvallende interne opvolger voor Ancelotti’

Real Madrid heeft volgens het Spaanse AS alvast de opvolger van Carlo Ancelotti duidelijk. Naar verluidt krijgt achter de schermen Raúl het vertrouwen om in de toekomst aan het roer te staan van de hoofdmacht.

Clublegende Raúl

De 45-jarige Spanjaard is een grote clublegende. Hij doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid en kwam op de helft van de jaren ’90 bij het eerste team terecht. Vervolgens stond hij tot de zomer van 2010 bij de topclub onder contract, waarna hij de vereniging verliet voor een avontuur bij Schalke 04. In 2014 stopte hij uiteindelijk met zijn voetballoopbaan.

Vertrek van Ancelotti

De laatste jaren zat hij echter allerminst stil, want bij Real Madrid ontwikkelde hij zichzelf door als trainer. Dit seizoen is hij hoofdtrainer van Real Madrid Castilla, waarbij hij een uitstekende indruk achterlaat op het clubbestuur. Naar verluidt heeft hij dit inmiddels overtuigd dat hij de perfecte kandidaat is om in de toekomst Ancelotti te vervangen.

Aankomend seizoen wil de ervaren oefenmeester nog doorgaan, maar daarna zou hij het stokje willen overgeven aan zijn opvolger. Het zou betekenen dat Raúl nog een voetbaljaar de tijd heeft om zichzelf voor te bereiden op het grote werk, waarna hij vanaf het seizoen 2024/2025 Real Madrid naar nieuwe successen zal moeten leiden.

Barcelona
Real Madrid
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 21:01.

Zou Raúl een goede opvolger zijn?

  • Ja, dat moet Real Madrid doen
  • Nee, ik zou voor een andere trainer gaan
854+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie