PSV-huurling geeft visitekaartje af: ‘Ik denk dat het wel gelukt is’

Foto: PSV-huurling geeft visitekaartje af: ‘Ik denk dat het wel gelukt is’

Shurandy Sambo begon het kalenderjaar met twee bijzondere ontmoetingen. De rechtsback van Sparta ontmoette zowel voor de competitie als voor de beker zijn eigenlijke werkgever PSV. De rechtsback, die eenmaal met Sparta 0-0 gelijkspeelde en eenmaal verloor met 1-2, kijkt tevreden terug op zijn optredens tegen de Eindhovenaren.

De vleugelverdediger vertelt tegenover de clubkanalen van Sparta teleurgesteld te zijn in de bekeruitschakeling. “Je wil de wedstrijd gewoon winnen. Als je kijkt over de gehele wedstrijd dan beginnen zij goed. Wij geven twee gemakkelijke goals weg en dan weet je in de rust dat het moeilijk wordt. In de tweede helft proberen we de rug te rechten, dan valt die goal en weet je dat er hier van alles kan gebeuren.”

Matig Sparta

Sambo weet niet of er echt meer in had gezeten tegen PSV. “Ik denk namelijk dat de eerste helft gewoon niet goed was. Dat heeft de trainer in de rust ook gezegd en daar wisselde hij ook naar.” Volgens de verdediger kwam Sparta in de tweede helft beter voor de dag. “Dan heeft PSV het gewoon lastig. Alleen viel die 2-2 net niet.”

Volgens Sambo haalde Sparta niet hetzelfde niveau als afgelopen zaterdag. “Tuurlijk, zij hebben zich met de wat meer controlerende Gutiérrez ook aangepast aan ons. Ik denk dat we het vooral aan onszelf te danken hebben, omdat we die twee goals te makkelijk weggeven.” De rechtsback denkt in ieder geval dat hij zijn visitekaartje wel heeft afgegeven. “Ik denk dat dat die twee wedstrijden wel is gelukt. Ik heb niet extra veel contact gehad. Ik heb met sommige spelers gewoon normaal contact, dus dan weet je wel ongeveer wat er speelt.”

Sparta Rotterdam
Excelsior
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 20:56.

Denk jij dat Sambo volgend seizoen de nieuwe rechtsback is van PSV?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, denk dat hij net te licht is
  • Nee, dat niveau kan hij echt niet aan
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie