‘PSV doet Cody Gakpo-voorspelling’

Foto: ‘PSV doet Cody Gakpo-voorspelling’

De kans bestaat dat PSV-directeur Marcel Brands maandagavond niet de waarheid heeft gesproken over Cody Gakpo. Volgens 90min verwacht de Eindhovense club wel degelijk een transfer van de Oranje-international.

Tijdens een supportersavond noemde Brands de kans op een wintertransfer klein. Hij liet optekenen: “Je moet ook realistisch zijn: als je over Cody Gakpo en het prijskaartje praat, hoeveel clubs zijn dan in staat om een speler van dat kaliber te kopen? Dan praat je over misschien tien of twaalf clubs in Europa. Je moet en een speler op die positie nodig hebben en het geld kunnen en willen besteden in januari, die normaal gesproken minder hectisch is dan de zomer. We moeten nog zien of het allemaal gaat gebeuren.”

Brands liet bovendien weten dat PSV alléén meewerkt als er een recordbedrag op tafel komt. Het gaat dan om een bedrag van ruim 45 miljoen euro, maar de kans is groot dat de Eindhovenaren een fors hoger bedrag in gedachten hebben. Transferexpert Fabrizio Romano zinspeelde al op een mogelijke deal van zestig tot 65 miljoen euro.

Wél een transfer?

De uitlatingen van Brands snijden houd, maar volgens 90min verwacht de PSV-leiding wel degelijk dat Gakpo deze winter al afscheid neemt van ‘zijn’ club. Bronnen zouden dit hebben bevestigd. Manchester United geldt nog altijd als topkandidaat om de Oranje-international over te nemen, maar ook andere clubs worden nog altijd kansrijk geacht.

Jacque Talbot stelt dat ‘nieuwe clubs’ inmiddels in de race zijn voor Gakpo, waardoor de hectiek er dus wel degelijk lijkt te komen. Overigens is het onduidelijk welke clubs dat zijn.

PSV landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Gakpo alsnog vertrekken?

  • Ja
  • Nee
453+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie