PSV bevestigt nieuw contract voor doorgebroken middenvelder

Foto: PSV bevestigt nieuw contract voor doorgebroken middenvelder

Ismael Saibari is dit seizoen één van de revelaties bij PSV. Waar hij vorig seizoen nog werd ‘misbruikt’ op de flanken, onder Ruud van Nistelrooij, stelt Peter Bosz de Marokkaan op als zijn ‘nummer 10’. Die keuze pakt erg goed uit.

Ismael Saibari zet krabbel onder contract tot medio 2028

Het resulteerde dinsdagochtend ook in een nieuw contract, want Saibari heeft tot medio 2028 bijgetekend. “Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd. Dat heeft me de speler gemaakt die ik vandaag de dag ben. Ik kijk ernaar uit om ook de komende jaren alles te geven voor deze prachtige club”, reageert de middenvelder.

Technisch directeur Earnest Steward is ook verheugd. “Ismael is niet alleen technisch begaafd, maar hij beschikt ook over de andere kwaliteiten die een uitstekende profvoetballer moet hebben; Hij is leergierig, stressbestendig en bovenal uiterst gedreven. Die combinatie maakt hem een speler die we absoluut langer wilden vastleggen.”

Volgende target: Isaac Babadi

Naast het langer vastleggen van de 22-jarige Marrokaans international hoopt PSV ook snel op een handtekening van Isaac Babadi. Beide partijen gaan op korte termijn met elkaar om tafel. De intentie is er bij alle partijen om de pas achttienjarige jeugdinternational langer te laten blijven in Eindhoven, maar op de achtergrond is er ook veel interesse van buitenlandse clubs. Het contract van de talentvolle middenvelder loopt komende zomer af.

PSV wil een transfervrij vertrek zien te voorkomen en is al langer in gesprek met Babadi en zijn management over het openbreken van zijn huidige contract. Babadi kende een stormachtig begin van het seizoen bij PSV en speelde in de eerste wedstrijden op de nummer tien-positie. Die is hij inmiddels kwijtgeraakt aan Saibari, die de laatste weken juist indruk maakt bij de Eindhovenaren – en dus ook heeft bijgetekend.

Saibari is een topper voor PSV

  • Eens
  • Oneens
75+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie