‘PSG-doelman op intensive care na val van paard’

Foto: ‘PSG-doelman op intensive care na val van paard’

Reservedoelman Sergio Rico werd gisteravond kampioen met Paris Saint-Germain, maar ligt vandaag op de intensive care van een Spaans ziekenhuis. MARCA meldt dat de goalie van zijn paard viel, waarna het beest hem nog een trap in de nek toe gaf ook. Met een zware hoofdblessure als gevolg.

PSG-reservekeeper Rico per helikopter naar ziekenhuis vervoerd

De Telegraaf meldt op zondag: “De Spaanse doelman Sergio Rico van Paris Saint-Germain is een dag na het kampioensfeest van zijn Franse voetbalclub op de intensive care beland. Volgens Spaanse media heeft Rico een ernstige hoofdblessure opgelopen toen hij van zijn paard viel. Rico zou van het dier een trap in zijn nek hebben gekregen toen hij op de grond lag.”

In het Parc des Princes is Rico de vaste reservegoalie achter de nummer één Gianluigi Donnarumma. Gisteren pakte PSG de Ligue 1-titel door gelijk te spelen tegen RC Strasbourg (1-1), waarna Kylian Mbappé en Lionel Messi en co het kampioenschap vierden in de kleedkamer. Daarna zou Rico toestemming hebben gekregen om naar Spanje te vliegen.

“De krant MARCA meldt dat de doelman zondagochtend in de buurt van Huelva, een stad in Andalusië, een ritje op zijn paard maakte”, vervolgt het bovengenoemde dagblad. “Rico werd na het ongeval per helikopter naar een ziekenhuis in Sevilla gebracht.”

“Heel veel sterkte”

Paris Saint-Germain heeft nog niet op het voorval gereageerd, maar Sevilla, de voormalige werkgever van de hoofdrolspeler in dit verhaal, wél. Via Twitter wensen de Andalusiërs hun ex-werknemer ‘heel veel sterkte en een spoedig herstel’.

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie