Preview: Kan Manchester United de top vier aanvallen?

Foto: Preview: Kan Manchester United de top vier aanvallen?

De Premier League is weer begonnen waardoor Erik ten Hag met zijn Manchester United ook weer aan de bak moet. Voor het WK eindigde de club met een sterke reeks, maar wat voor een effect heeft deze lange pauze gehad op de club? Bij tegenstander Nottingham Forest ging het juist niet goed voor het WK, welk effect de lange pauze heeft weten we na enkele weken. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Manchester United – Nottingham Forest.

Manchester United: teaminfo en vorm

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft een aantal turbulente maanden achter de rug. Zo werd er slecht begonnen in de competitie en Portugese superster Cristiano Ronaldo heeft ondertussen de club door de achterdeur verlaten. Ten Hag hamert op het proces en daar lijkt hij langzamerhand de vruchten van te plukken. Na veertien competitiewedstrijden staat United op de vijfde plaats en een plaats in de top drie is in zicht. Newcastle en Tottenham hebben slechts vier of drie punten voorsprong op The Red Devils.

In een aantal maanden is er veel veranderd bij Manchester United. De sfeer rondom de club was al jaren negatief, maar de laatste tijd lijkt het wat bij te trekken. In de League Cup werd er deze week met 2-0 gewonnen van Burnley en vooral de treffer van Marcus Rashford was geweldig. Afgelopen seizoen was de Engelse aanvaller volledig uit vorm, maar onder Ten Hag laat Rashford zijn talent weer wekelijks zien. Zo wist hij op het WK drie keer te scoren voor Engeland. Over alle clubcompetities uitgesmeerd wist hij al negen keer te scoren en gaf hij ook al drie assists voor United.

De achterhoede van Manchester United zou geen probleem moeten zijn. Met Lisandro Martínez en Raphaël Varane was de club goed vertegenwoordigd in de WK-finale. Beide spelers zijn echter nog niet teruggekeerd bij de club waardoor Ten Hag andere keuzes moet maken. Tegen Burnley kon Harry Maguire ook niet spelen wegens een griep, waardoor er in die wedstrijd met Casemiro als centrale verdediger naast Victor Lindelöf werd gespeeld.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Nottingham Forest: teaminfo en vorm

De club van Steve Cooper promoveerde vorig seizoen verrassend en trok na de promotie ongelofelijk veel nieuwe spelers aan. Zo kwamen er zeker twintig nieuwe spelers bij de club voetballen in de hoop dat de selectie daarmee sterk genoeg zou zijn voor de Premier League. Met dertien punten staat de club momenteel net onder de degradatiestreep op de achttiende plaats. Nottingham heeft slechts drie punten meer dan de hekkensluiter Wolverhampton Wanderers, maar met drie punten extra kan de ploeg ook zo naar de veertiende plaats stijgen.

Er is dus nog niet direct iets aan de hand voor de ploeg. Alles zit zo dicht bij elkaar in de onderste regionen van de competitie dat een goede reeks je zo naar het linkerrijtje kan brengen.

In de League Cup nam Nottingham het afgelopen week op tegen Blackburn Rovers. Nadat de twee ploegen met 1-1 de rust in gingen leek het een lastige wedstrijd te worden voor de Tricky Trees. Jesse Lingard nam zijn ploeg bij de hand met een doelpunt en een assist na de rust waardoor de wedstrijd uiteindelijk in 1-4 voor Nottingham eindigde. Voor Lingard is de wedstrijd tegen United een mooie ontmoeting. De aanvallende middenvelder stond jarenlang onder contract bij de ploeg uit Manchester.

Meer dan 2.5 doelpunten

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Manchester United – Nottingham Forest

Kijkend naar de ranglijst zou dit een simpele overwinning voor Manchester United moeten worden. Tegen Burnley ging niet alles goed bij de ploeg, maar in sommige fases zag het spel er goed uit. Een groot nadeel is de onduidelijkheid omtrent de centrale verdedigers bij United. Als Harry Maguire weer op tijd fit is lijkt er weinig aan de hand te zijn voor Ten Hag. Dan zou er een relatief simpele overwinning tegen Nottingham Forest in moeten zitten. Daarom de tip: wedden op ‘Manchester United wint handicap -1’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.45 bij Circus.

Manchester United wint handicap -1

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

20:47
0+
Ten Hag clasht met Britse media
20:35
7+
“Dubbele cijfers, dat had zomaar gekund”
20:23
122+
‘Feyenoord en Liverpool op details na rond’
20:13
17+
Oosting niet naar Feyenoord: “Nog lang niet klaar”
20:02
151+
‘Santiago Giménez opent onderhandelingen’
19:46
186+
‘Ajax-hereniging voor Matthijs de Ligt’
19:34
93+
Van Hanegem niet rouwig om vertrek Slot: “Geen zorgen”
19:24
417+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
54+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
173+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
178+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
230+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
34+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
64+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
220+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1569+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
55+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
206+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
16:47
284+
‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’
16:34
43+
Seuntjens bevestigt gesprekken: binnenlandse transfer lonkt
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie