‘Pijnlijk Ajax-signaal voor Sneijder’

Foto: ‘Pijnlijk Ajax-signaal voor Sneijder’

Ajax zit waarschijnlijk niet te wachten op een hereniging met Wesley Sneijder. Johan Derksen heeft het gevoel dat de recordinternational van het Nederlands elftal er niet lekker op staat in Amsterdam.

Het is een publiek geheim dat Sneijder graag een functie wil bekleden bij Ajax. Eerder stuurde hij een brief naar de club, maar een technische job werd hem uiteindelijk niet aangeboden. “Misschien willen ze Wesley Sneijder bij Ajax niet binnen hebben, want anders zouden ze wel reageren”, concludeert de tv-persoonlijkheid in Vandaag Inside.

“Als ze achter zijn beleid zouden staan, dan zouden ze die jongen wel uitnodigen voor een gesprek. Ik kan wel een paar argumenten bedenken om hem niet te nemen”, aldus Derksen, die tegelijkertijd ook de huidige clubleiding een veeg uit de pan geeft. “Als je als de technische leiding van de club twee backs koopt voor een godsvermogen die allebei niveau Willem II, dan is dat kapitaalvernietiging en hebben ze er geen verstand van.”

“Je hebt zo’n man toch een paar keer bekeken? Ze kunnen het gewoon niet”, aldus Derksen, die vooral de peperdure Calvin Bassey als voorbeeld aandraagt. “Als je iemand voor zo’n bedrag koopt, ga je kijken hoe zo’n jongen zich op de training gedraagt. Ik zou zo’n jongen ook even opzoeken in zijn huislijke kringen.”

Positie Schreuder

Derksen richt zich tot slot tot de media, die in zijn ogen aan de stoelpoten van Alfred Schreuder zagen. De Snor spreekt van een hetze. “Hij wordt werkelijk naar een ontslag toe geschreven. Hij moet er onder moeilijke omstandigheden werken. De technische leiding zijn lichtgewichten. Hij heeft dus geen praatpaal waar hij zijn problemen bij kwijt kan.”

Moet Ajax voor Sneijder gaan?

  • Ja
  • Nee
3179+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie