Pasveer constateert Ajax-probleem: ‘Tijd voor stevig gesprek’

Foto: Pasveer constateert Ajax-probleem: ‘Tijd voor stevig gesprek’

Ajax-doelman Remko Pasveer moest dinsdagavond maar liefst zes keer vissen tegen Napoli. De routinier sprak van een zeer frustrerende avond en kondigde onder meer aan dat de Ajax-selectie woensdag een zeer stevig gesprek wacht.

Pasveer vertelde tegenover Ziggo Sport het begin van de wedstrijd nog wel aardig te vinden. “Ik denk dat we goed begonnen, met een goede goal. Daarna waren we gewoon niet scherp, gaven we spelhervattingen weg. Daar schrik je wel van, we zijn natuurlijk niet gewend om met zo’n uitslag te verliezen. Je merkte dat er geen zekerheid in de ploeg zat, en dat de automatismen een beetje weg waren. Dan ga je naar andere dingen zoeken, en dat is niet het spel dat we als Ajax willen.”

Stevig gesprek

De doelman liet weten dat de snelle tegengoal na rust ook niet meehielp. “Dan is het heel frustrerend dat de bal er anderhalve minuut na rust weer inligt. Het is niet leuk als het publiek zich dan tegen je keert, maar dan moeten we bij elkaar blijven. Je hebt altijd moeilijke tijden, daar zitten we nu in en daar moeten we zo snel mogelijk uit. Van deze wedstrijd moeten we leren. Er zal morgen stevig over gesproken worden.”

Pasveer wilde zich niet al te veel uitlaten over het publiek dat zich tegen Schreuder keerde. “Daar heb ik niet zoveel van te vinden. Je bent supporter, je wil je ploeg zien winnen. Aan het begin van het seizoen lukte dat goed, en op dit moment niet. Ik vond dat veel mensen nog wel achter ons bleven staan. Nu moeten we keihard werken en zorgen dat we zo snel mogelijk weer resultaten gaan halen.”

TIP: Eindigt Volendam tegen Ajax in 0-3? Pak 9x je inzet bij Unibet!

Moet Ajax op zoek gaan naar een andere keeper?

  • Ja, Pasveer kan het niveau niet meer aan
  • Nee, Pasveer kon niet zoveel aan de nederlaag doen
353+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie