Olivier Boscagli onthult ‘wanneer hij weggaat bij PSV’

Foto: Olivier Boscagli onthult ‘wanneer hij weggaat bij PSV’

Olivier Boscagli speelt nu al een tijdje bij PSV, ook al was hij óók lange tijd geblesseerd. De Franse verdediger annex verdedigende middenvelder denkt echter nog niet aan een vertrek uit het Philips Stadion, want éérst wil hij kampioen worden met de Eindhovenaren.

Boscagli pas weg bij PSV ná kampioenschap

In een uitgebreid interview met De Telegraaf vertelt hij: “Het is al mijn vijfde seizoen hier. Er zijn maar weinig jongens die al zo lang bij PSV zijn, alleen Jordan Teze. Ik vind het mooi dat ik die status heb. Het laat zien dat ik me heel goed voel bij deze club. Voor mij speelt ook mee dat ik hier wel de beker en de Johan Cruijff Schaal heb gewonnen, respectievelijk twee en drie keer, maar nog niet het kampioenschap.”

“Voor mijn gevoel kan ik hier pas weg als ik ook de titel heb gepakt”, vervolgt de belangrijke PSV’er. “Dat is iets wat ik hier nog echt wil bereiken. De goede start geeft me het vertrouwen dat het dit jaar mogelijk is, maar het is pas het begin.”

Les Bleus

Boscagli heeft echter nóg een droom en die heeft met… De Haantjes te maken: “Ik weet dat het heel lastig is vanwege de enorme concurrentie, maar het is mijn droom om voor de Franse nationale ploeg te gaan spelen. Vanaf de Onder-17 heb ik in alle nationale jeugdelftallen gespeeld met jongens als Kylian Mbappé, Marcus Thuram en Ousmane Dembélé. Ik was in die tijd linksback en kon altijd Dembélé inspelen die dan een geweldige actie maakte. Het shirt van Les Bleus dragen is iets wat ik absoluut nog hoop te bereiken in mijn carrière.”

Goed streven?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
238+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie