Officieel: Sinisterra verpulvert transferrecord Feyenoord

Foto: Officieel: Sinisterra verpulvert transferrecord Feyenoord

Het zat er al eventjes aan te komen, nu is het ook officieel: Leeds United heeft Luis Sinisterra gepresenteerd als de nieuwe topaankoop. Vermoedelijk betalen de Engelsen zo’n 25 à 30 miljoen euro aan Feyenoord, dat daarmee ruimschoots het eigen clubrecord aan transferinkomsten verpulverd.

De 23-jarige Colombiaan heeft voor vijf seizoenen getekend in Leeds. Voor Feyenoord was hij goed voor 35 goals en 29 assists in 113 officiële wedstrijden. Eerder verloor Feyenoord ook al Tyrell Malacia aan Manchester United.

Emotionele Sinisterra

Op de website van Feyenoord reageert de vijfvoudig international dankbaar: “Na mijn vertrek uit Colombia voor een avontuur in Europa kon ik mij de afgelopen jaren geen betere plek wensen dan bij Feyenoord. Van de mensen waarmee ik dagelijks op en rond het veld heb gestaan tot de leiding van de club: van iedereen heb ik de hulp en het vertrouwen gekregen. Dat had ik nodig om sterker terug te keren na mijn blessure én me te ontwikkelen tot de voetballer die ik nu ben.”

“Daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor. Door de supporters leek het elke keer weer alsof ik vleugels kreeg als ik het veld op kwam. Ik ga veel dingen enorm missen, maar er zijn nog veel meer mooie herinneringen die ik voor altijd bij me zal dragen”, aldus Sinisterra tot slot.

TIP: Pak 9x je inzet als Feyenoord kampioen van Nederland wordt!

Goede stap voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie