Noppert is het beu: ‘Ga mij niet achtervolgen’

Foto: Noppert is het beu: ‘Ga mij niet achtervolgen’

Andries Noppert was een jaar geleden nog amper bekend bij voetbalfans in Nederland, inmiddels kennen we hem allemaal. En dat is best even wennen voor de nuchtere Fries, zo erkent hij in een interview met ESPN.

Zo werd Noppert eerder deze maand nog stiekem gefotografeerd tijdens zijn verblijf in een hotel in Apeldoorn, waar hij een paar daagjes er tussenuit was. “Waar ik slecht tegen kan is dat mensen mij gaan volgen omdat ze misschien niet durven vragen om een fotootje. Dan denk ik: waarom? Ik ben een open boek. Ik kan niet meer overal gaan en staan waar ik wil, maar ik vind het fantastisch om met iedereen op de foto te gaan en wil daar graag de tijd voor nemen.”

Transfer

Over alle transferperikelen vertelt Noppert: “We kunnen het heel moeilijk gaan maken, maar eigenlijk is het heel simpel: of ik nu wel of niet vertrek, het zou in allebei de gevallen goed zijn. Ik zit hier bij de club van mijn dromen, ik ben hier begonnen dus sc Heerenveen is iets heel speciaals voor mij. Als de club geld aan mij kan verdienen, dan is dit misschien een goed moment.”

Messi

Tot slot zegt Noppert dat hij ‘nog steeds achter zijn uitspraak dat ook strafschoppen van Messi te stoppen zijn’ staat, ook al lukte dat niet. “Van die penalty’s werd vooraf een groot ding gemaakt. Ik sta nog steeds achter die uitspraak. Als keeper moet je geluk hebben dat je in de goede hoek zit. Ik heb met de andere keepers besproken hoe we het gingen aanpakken, maar dat heeft niet goed uitgepakt. Anders had ik er wel één gepakt.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 18:42.

Maakt Noppert het seizoen af bij Heerenveen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie