Noppert in WK-selectie Oranje: “Zeker een droom”

Foto: Noppert in WK-selectie Oranje: “Zeker een droom”

Andries Noppert is één van de 26 spelers die is opgenomen in de definitieve WK-selectie van het Nederlands elftal. De boomlange doelman van sc Heerenven is trots.

De Leeuwarder Courant feliciteerde Noppert na de training van Heerenveen met diens uitverkiezing. “Ja, dankjewel. Dit is zeker een droom”, erkent de Fries. “Volgens mij droomt iedereen hierover als je begint met profvoetbal en dat is gelukt. Dat is al heel bijzonder wanneer je kijkt naar de manier waarop, maar als je dan één seizoen speelt en dan mee mag naar het WK, dan is dat wel een droom die uitkomt.”

Speel gratis mee met het €100.000 SoccerNews WK-spel!

Noppert heeft zelf nog niets gehoord vanuit de technische staf. “Nee, ik heb nog niets gehoord. Ik kreeg alleen een berichtje dat vanochtend de afvallers bekend zouden worden en ik heb niets gehoord, dus hebben gewoon getraind en ik hoorde net dat ik erbij zit.”

Jasper Cillessen en Mark Flekken zijn afgevallen. “Ik was uitgegaan van vier, dus voor mij is het wel een verrassing dat het er drie zijn”, aldus Noppert. “Mij maakt het niet uit wie er afvallen, maar het zijn jongens met een grote voetbalachtergrond. In die zin is het wel een beetje verbazingwekkend.” Zijn eigen rol? “Dat vind ik moeilijk te zeggen. Penaltykiller? Dat zou kunnen. We gaan het zien.”

SC Heerenveen
Cambuur
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 13 november 2022 14:29.

Terechte uitverkiezing?

  • Ja
  • Nee
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie