‘Nieuws klopt niet: Bosz is nog niet gebeld door Ajax’

Foto: ‘Nieuws klopt niet: Bosz is nog niet gebeld door Ajax’

Peter Bosz is nog altijd niet benaderd door Ajax, zo weet Maarten Wijffels maandagochtend te melden. Een dag eerder kwam via de NOS nog naar buiten dat dit wel het geval zou zijn.

Heitinga bij Ajax

Het hoofdtrainerschap bij Ajax is richting aankomend seizoen nog altijd een groot vraagteken. Waar John Heitinga na het vertrek van Alfred Schreuder de opdracht kreeg om tot het einde van het seizoen aan het roer te staan, maakte het bestuur nog niet bekend hoe het volgend voetbaljaar voor zich ziet.

Heitinga lijkt nog altijd een reële kans te maken om zijn huidige taken te behouden. Hoewel Ajax in de Eredivisie vooralsnog op de derde plek staat en de kans daardoor groot is dat het na de zomer de Champions League gaat mislopen, verwacht het clubbestuur dat Heitinga het met zijn eigen staf en selectie een stuk beter gaat doen.

Bosz vrij

De naam van Bosz klinkt echter steeds luider. De oefenmeester is na zijn avontuur bij Olympique Lyon vrij en liet in diverse media al weten dat hij graag in gesprek wil gaan met de Amsterdammers. Vooralsnog staat Ajax ogenschijnlijk echter niet te springen voor zijn terugkeer, al meldde de NOS dat Ajax inmiddels contact met hem heeft gehad.

Wijffels weet naar eigen zeggen zeker dat dit niet is gebeurd en dat Bosz dan ook nog altijd wacht op het eerste telefoontje. Het zorgt ervoor dat er de komende weken een groot vraagteken boven de mogelijk hernieuwde samenwerking blijft hangen. Ajax neemt het aankomend weekend in eigen huis op tegen AZ.

Ajax
AZ Alkmaar
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 mei 2023 21:02.

Moet Ajax voor Bosz gaan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
559+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie