‘Nieuw Davy Klaassen-drama én transfer’

Foto: ‘Nieuw Davy Klaassen-drama én transfer’

Davy Klaassen kwam in het afgelopen seizoen maar mondjesmaat uit voor Ajax, waardoor hij (transfervrij) naar Internazionale besloot te vertrekken. Het lijkt er echter sterk op dat hij nu al weer overbodig is geworden in het Giuseppe Meazza.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Davy Klaassen nu al overbodig bij Internazionale’

Volgens de krant La Gazzetta dello Sport heeft Inter de Nederlandse middenvelder namelijk gewogen en te licht bevonden. Aan het einde van de zomerse transfermarkt kwam hij kosteloos over uit de Johan Cruijff ArenA, maar in de eerste seizoenshelft van de Serie A moest hij het doen met een aantal (zéér korte) invalbeurtjes. Nu zou Simone Inzaghi, de coach van de Nerazzurri, helemaal geen gebruik meer van hem willen maken.

Klopt dat, dan zit er voor Klaassen niets anders op dan het seizoen af te maken in Milaan, omdat hij deze voetbaljaargang al voor twee clubs uitkwam (Ajax en Inter). Hij mag daar in Europa in ieder geval geen derde team aan toevoegen. Wél mogelijk: een transfer naar de Amerikaanse Major League Soccer of Saudi-Arabië natuurlijk, mocht er in die contreien interesse zijn.

Money, money, money

La Gazzetta weet dat Inter Klaassen in de aankomende zomer wil slijten en dan zouden de Italianen nog wat geld voor hun speler kunnen vangen. Om dat te bewerkstelligen moeten ze gebruikmaken van de optie in het contract van de middenvelder in het Giuseppe Meazza om dat met één jaar te verlengen. Momenteel ligt de oud-Ajacied immers vast tot eind juni van dit jaar.

Had hij beter een andere bestemming kunnen kiezen?

  • Vind ik wel
7999+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie