NAC-huurling Jozefzoon: “Natuurlijk wil ik terug naar Ajax”

Soccernews

Florian Jozefzoon maakte augustus 2010 zijn debuut voor Ajax tegen Vitesse. De twintigjarige Nederlander stond een week later in de basis in het bekerduel met MVV Maastricht en daar scoorde de buitenspeler meteen. De Amsterdammers besloten hem dit seizoen te verhuren aan NAC Breda.

Jozefzoon hoopt bij NAC de nodige ervaring op te doen. “Dit seizoen ben ik verhuurd aan NAC Breda. Ik had in Amsterdam kunnen blijven, maar ik wilde graag speelminuten maken. Nu moet ik vooral veel gaan spelen. Natuurlijk wil ik terug naar Ajax. Het is aan mij te bewijzen dat ik de Eredivisie aankan.”

Met NAC hoopt Jozefzoon bij de eerste negen te eindigen. “NAC Breda heeft een leuk jong elftal dat hopelijk voor plaats acht of negen mee kan doen. Verder is het totaal onduidelijk wie voor de prijzen gaat spelen. Iedereen kan van elkaar winnen. Ajax, PSV, AZ en FC Twente zijn voor mijn gevoel nog in de race en ook Feyenoord klopt op de deur. Excelsior gaat waarschijnlijk degraderen.”

Ajax werd onlangs op een nare manier uitgeschakeld in de Champions League, maar Jozefzoon denkt niet dat Dinamo Zagreb, die met 1-7 verloren van Olympique Lyon, omgekocht is. “Er zijn veel mensen die denken dat er spelers zijn omgekocht. Daar ben ik het dus niet mee eens. Zagreb heeft niet zo’n goed team en daar heeft Lyon van geprofiteerd. Met omkoping kom je niet meer weg. Die reacties komen vooral voor uit emoties.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie