Na PSG steunt ook Marokko Hakimi ondanks beschuldiging

Foto: Na PSG steunt ook Marokko Hakimi ondanks beschuldiging

De Marokkaanse bond staat vierkant achter sterspeler Achraf Hakimi. De vleugelverdediger van Paris Saint-Germain is in opspraak vanwege een serieuze claim aan zijn adres.

Hakimi in Marokkaanse selectie

Hakimi was tijdens de succesvolle WK-campagne in Qatar nog één van uitblinkers van Marokko. Momenteel wordt hij beschuldigd van verkrachting, die een paar weken geleden plaats gevonden zou hebben. Hierdoor staat de 24-jarige back onder gerechtelijk toezicht. Bondscoach Walid Regragui twijfelde echter niet om Hakimi te selecteren voor de aankomende oefenduels tegen Brazilië en Peru.

“Hij is kalm”

“Ik heb met Achraf gesproken, ik spreek hem en mijn andere spelers vaak. Hij is kalm, dat is het belangrijkste”, laat Regragui weten tegenover RMC Sport. “We gaan uit van zijn onschuld, tot het tegendeel bewezen is staan wij en alle Marokkanen achter Achraf. Hij moet aan het voetbal denken, wij zijn met heel ons hart bij hem en ik denk dat het hem goed zal doen om terug te keren naar Marokko en de steun te voelen.”

Ook PSG steunt Hakimi in zijn strijd. Zo werd hij vorige week in het Champions League-duel tegen Bayern München gewoon opgesteld. Dat leverde echter niet het gewenste resultaat op: ook dit seizoen blijven de Parijzenaars verstoten van hun eerste triomf in het miljardenbal.

Maakt Hakimi de eerste goal van PSG tegen Rennes?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Snap je deze steun?

  • Ja, zeker omdat hij nog niet veroordeeld is
  • Nee, waar rook is is vuur
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie