Müller countert uitspraken Mbappé: “Duidelijk voordeel voor ons”

Foto: Müller countert uitspraken Mbappé: “Duidelijk voordeel voor ons”

Thomas Müller heeft gereageerd op de uitspraken van Paris Saint-Germain-sterspeler Kylian Mbappé. De Franse spits stelde dat zijn ploeg ondanks de 0-1 nederlaag in Frankrijk nog altijd de favoriet is om door te gaan. Müller begrijpt de bravoure van Mbappé, maar ziet het toch echt anders.

Müller ging dinsdag op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel in op de uitspraak van de de spits. “Dat kan iedereen voor zichzelf beslissen. Ik zie de uitslag van het heenduel als een duidelijk voordeel voor ons, maar natuurlijk kan zo’n achterstand ook worden goedgemaakt. Ik snap Mbappé er anders over denkt, hij heeft veel zelfvertrouwen.”

Exceptionele Mbappé

Wel is de Duitser onder de indruk van de voetbalkwaliteiten van Mbappé. “Hij staat altijd waar een spits moet staan, ik denk dat de hele wereld hem graag ziet spelen. Maar morgen zullen we niet toekijken, we willen hem het lastig maken.” De middenvelder verwacht dat Bayern niet in de problemen zal komen. “Als ons plan werkt, zal hij weinig plezier hebben. Met zijn potentie vormt hij een bedreiging voor ons, maar het blijft een teamsport.”

Ook Bayern-trainer Julian Nagelsmann is waakzaam voor de kwaliteiten van Mbappé. “Hij is een van de beste aanvallers in de wereld en heeft ongelooflijke wapens. Dat hij morgen vanaf het begin speelt, verandert ook het spel van zijn eigen ploeg. Je kan niet alles verdedigen, we zullen dingen collectief moeten oplossen.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 8 maart 2023 20:56.

Wie plaatst zich voor de volgende ronde?

  • Bayern München
  • Paris Saint-Germain
70+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie