Mbappé geeft duidelijkheid over Arsenal-interesse

Foto: Mbappé geeft duidelijkheid over Arsenal-interesse

Kylian Mbappé is niet van plan om aankomend seizoen in de clubkleuren van Arsenal te spelen. Dat heeft de aanvaller dit weekend laten weten toen een supporter van de Engelse club hem de vraag stelde.

Transfervrije Mbappé gewild door topclubs

De Fransman is pas 25 jaar oud, maar heeft nu al een prijzenkast om van achterover te vallen. De voorbije jaren won hij onder meer zesmaal het landskampioenschap, driemaal de nationale beker en eenmaal het wereldkampioenschap. Zijn statistieken zijn bovendien uitstekend: in 23 wedstrijden maakte hij dit voetbaljaar 21 doelpunten en gaf hij 4 assists.

Aankomende zomer vertrekt hij transfervrij en dat zorgt voor een hoop interesse van andere topclubs. Het is publiekelijk bekend dat Real Madrid hem spoedig hoopt in te lijven. Gezien het feit dat Mbappé een voorliefde voor de Spanjaarden heeft, lijkt een overstap een kwestie van tijd te zijn. Er zijn echter meerdere opties.

Arsenal geen serieuze optie voor Fransman

Zo zouden ook in Engeland verschillende clubs een poging willen wagen. Arsenal is een van die clubs. De Londenaren staan na 28 speelronden bovenaan in de Premier League en verwachten met de Franse topvoetballer de komende jaren het hoge niveau te kunnen blijven vasthouden. Het lijkt er echter niet op dat de pijlsnelle aanvaller zélf wil.

Onlangs vroeg een Arsenal-fan hem namelijk of hij een overstap naar Londen zag zitten. Daar had hij een helder antwoord op: “Zijn hebben geen kans, geen enkele mogelijkheid. Het is daar te koud.” Daarmee wordt een transfer naar Real Madrid steeds zekerder. Hij komt daar te spelen onder hoofdtrainer Carlo Ancelotti, die onlangs bijtekende tot medio 2026.

Vertrekt Mbappé naar Real Madrid?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
1328+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie