‘Mason Greenwood mag terugkeren in selectie Manchester United’

Foto: ‘Mason Greenwood mag terugkeren in selectie Manchester United’

Mason Greenwood was verdachte in en verkrachtingszaak en werd maanden uit de selectie van Manchester United gelaten. In februari werd de aanvaller vrijgesproken en besloot United om zelf een onderzoek in te stellen en om daarna te beslissen over de situatie omtrent het voormalig wonderkind. Het onderzoek is nu voorbij en The Athletic meldt nu dat Greenwood weer terug in de selectie van Manchester United mag gaan keren.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Tegenspraak Manchester United

Volgens The Athletic zou de staf van The Red Devils zich klaar moeten gaan maken voor een terugkeer van Greenwood in de selectie van de club. Manchester United spreekt dit zelf nog tegen en meldt in een statement dat de club nog geen beslissing heeft gemaakt. Zo zou het onderzoek ondertussen wel zijn afgerond door de club, maar een beslissing zou er nog niet zijn genomen. Tijdens het onderzoek heeft de club verschillende betrokkenen gesproken omtrent de zaak die tegen Greenwood liep. De bevindingen zijn binnen, maar er is volgens de club dus nog niks officieels.

Greenwood maakte al op jonge leeftijd zijn debuut bij Manchester United en heeft al 83 wedstrijden in de Premier League in de benen. Zijn vooralsnog laatste wedstrijd voor United speelde hij op 22 januari 2022 tegen West Ham United.

Moet Greenwood terugkeren bij United?

  • Ja, hij moet daar weer gaan spelen
  • Nee, zijn periode bij United is klaar
264+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie