‘Manchester United krijgt serieuze concurrentie voor Kane’

Foto: ‘Manchester United krijgt serieuze concurrentie voor Kane’

Manchester United krijgt deze zomer nog een zware kluif aan het binnenhalen van Harry Kane. Volgens The Athletic wil Real Madrid zich namelijk ook een poging wagen om de topspits binnen te hengelen.

Interesse van Manchester United in Kane

De 29-jarige Brit staat al jarenlang in Londen onder contract, maar won nog nooit een prijs met de club. Aangezien hij nog slechts een verbintenis van een seizoen heeft, moet Tottenham Hotspur hem deze zomer verkopen om nog geld aan hem over te houden. Meerdere clubs zouden hem hoog op de lijst hebben staan.

De Londense club kreeg daarbij al een belletje van Manchester United, dat hard op zoek is naar een sterke centrumspits. Met Kane in de selectie verwacht Erik ten Hag een serieuze gooi te kunnen doen naar de landstitel die dit seizoen nog een relatief eenvoudige prooi was voor stadsgenoot Manchester City.

Tottenham Hotspur is naar verluidt echter niet van plan om Kane aan een directe concurrent te verkopen, ook als de competitiegenoot een torenhoog bedrag op tafel legt. Daarmee liggen de onderhandelingen voorlopig stil. Het is de hoop van Manchester United dat de Spurs alsnog om de tafel willen komen zitten, maar daar wil Real Madrid een stokje voor steken.

Enthousiasme bij Real Madrid

Carlo Ancelotti sprak volgens het medium reeds met president Florentino Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez over de selectie voor volgend seizoen en heeft daarbij aangedrongen op de komst van Kane. Achter Karim Benzema heeft Real Madrid nog altijd geen goed alternatief en daar moet Kane voor zorgen.

Wint Real Madrid van Athletic Bilbao?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat kan Kane het beste doen?

  • Naar Manchester United gaan
  • Transfereren naar Real Madrid
  • Bij Tottenham Hotspur blijven
303+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie