Luis Enrique reageert met verbazing: “Wat zielig”

Foto: Luis Enrique reageert met verbazing: “Wat zielig”

Luis Enrique schoof zaterdagmiddag met verbazing op zijn gezicht op de persconferentie aan. De hoofdtrainer van Paris Saint-Germain kwam tot de conclusie dat veel journalisten niet aanwezig waren.

Mindere competitiestart van PSG overleefd

Na het vertrek van onder meer Lionel Messi en Neymar, begon Paris Saint-Germain wisselvallig aan het voetbaljaar. De druk op de hoofdtrainer, die aan zijn eerste seizoen was begonnen, kwam er dan ook direct op te staan. De voorbije weken gaan de resultaten echter de goede kant op en heeft de club de weg omhoog gevonden.

Gedurende de laatste vier competitiewedstrijden slaagden de Fransen erin om driemaal te winnen en eenmaal gelijk te spelen. Midweeks kreeg Paris Saint-Germain het nog voor elkaar om in de Champions League met 3-0 van AC Milan te winnen. Het zorgt voor een goed gevoel bij Enrique, die het met zijn ploeg dit weekend tegen Stade Brest opneemt.

Lachende Enrique met Franse media

De Spanjaard ging uit van een hoop interesse, maar toen hij zaterdag de persruimte binnenliep, kwam hij tot een geheel andere conclusie: slechts een handjevol journalisten zat op haar plek. “Mijn God, dit zijn de enige journalisten die nog over zijn. Wat is dit allemaal? Wat zielig. Ik dacht dat Franse journalisten harder waren”, liet hij daarom weten.

Het leverde veel gelach op uit de zaal, aangezien de pers in Frankrijk een goede relatie heeft met de trainer. Tijdens de persconferentie was Enrique lovend over zijn ploeg en sprak hij zijn vertrouwen uit voor de komende duels. Paris Saint-Germain staat na negen wedstrijden op een derde plaats op de ranglijst.

Heeft Enrique gelijk?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, absoluut niet
112+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie