‘Liverpool met domper richting Ajax-clash’

Foto: ‘Liverpool met domper richting Ajax-clash’

Liverpool leek aan de beterende hand met drie zeges op, waaronder tegen Manchester City, maar gisteren ging het tegen laagvlieger Nottingham Forest mis (1-0). De ploeg van Jürgen Klopp maakte een slechte beurt in aanloop naar het Champions League-treffen met Ajax.

De kritiek van de Engelse pers is niet mals na de flater zaterdag. “Iedereen die wil weten hoe het seizoen van Liverpool tot nu toe verloopt, hoeft alleen maar naar de afgelopen zeven dagen te kijken”, schreef The Liverpool Echo. Tussen de duels met City en Forest zat nog een zwaarbevochten zege op West Ham United.

“Dit was verreweg het slechtste resultaat van dit seizoen”, vervolgde men. “Dit was het bewijs dat er bij Liverpool tegenwoordig vrij eenvoudig iets te halen valt. Het team leek op het allerlaatste moment in elkaar te zijn gezet. Er zat geen tempo in, er werd slecht verdedigd en van grip op het middenveld was totaal geen sprake.”

Apathisch

The Athletic neemt diverse quotes van Klopp na de wedstrijd onder de loep. “Hij begon over de kansen die Liverpool liet liggen uit spelhervattingen, maar hij mist daarmee volledig het punt van de wedstrijd. Er ging zo veel meer mis dan alleen wat gemiste kopballen. Liverpool speelde een apathische wedstrijd vol fouten, die volledig terecht eindigde in een nederlaag. De ploeg lijkt na de start van het seizoen weer helemaal terug bij af.”

Heeft Ajax een goede kans tegen dit Liverpool?

  • Echt wel!
  • Nee, denk het niet
167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie