“Lang zou beter bij PSV passen dan bij Ajax”

Foto: “Lang zou beter bij PSV passen dan bij Ajax”

De naam van Noa Lang valt in de top van de Eredivisie. Wilfred Genee vernam dat PSV denkt aan de aanvaller van Club Brugge. Een goede optie stelt Wesley Sneijder, die de Eindhoven momenteel beter vindt voor de Oranje-international dan Ajax.

Keert Lang terug in de Eredivisie?

Mike Verweij noemde in de voetbalpodcast van De Telegraaf Lang een interessant target voor Ajax. Bij Veronica Inside reageerde Sneijder op een mogelijk terugkeer van de Zuid-Hollander naar de Johan Cruijff ArenA. “Niet doen. Er moet eerst een fundament komen. Als dat er niet is, moet je zulke types niet binnenhalen. Noa is een geweldige speler, die kan dat zeker aan en kan ook zeker het verschil maken. Alleen niet zoals het er nu uitziet”, sprak de recordinternational duidelijk over de situatie in de hoofdstad.

PSV als andere optie

Genee stelt dat PSV wellicht een poging gaat doen in Brugge. “Daar is ook wel sprake van, begrijp ik, stiekem in de wandelgangen”, aldus de presentator. “Bij PSV is iets meer structuur nu en is de basis wat meer in orde. Dat zou beter passen, denk ik”, stelt Sneijder. “Dat zou ik niet heel gek vinden. Ik denk dat Ruud van Nistelrooij dat wel prima kan. Als wij trainer zouden zijn van Noa Lang, dan zou er ook niets gebeuren. Het gaat erom hoe je die jongen benadert.”

Lang leek vorige zomer op weg naar een transfer, waarbij AC Milan en Leeds United veelvuldig genoemd werden als mogelijke nieuwe clubs. Uiteindelijk kwam hij niet weg uit het Jan Breydel Stadion. Na het huidige seizoen lijkt Club Brugge ook wel mee te willen werken aan een move van de zesvoudig international.

Maakt Lang de eerste goal tegen Antwerp?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Liever terug naar Ajax of toch naar PSV?

  • Ajax
  • PSV
  • Maakt weinig uit
533+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie