Kuyt vreest ontslag niet: ‘Ik zie dingen die ik wil zien’

Foto: Kuyt vreest ontslag niet: ‘Ik zie dingen die ik wil zien’

Dirk Kuyt leed vrijdagavond opnieuw een pijnlijke nederlaag met ADO Den Haag. De oefenmeester zag zijn elftal met 1-3 onderuit gaan tegen Jong PSV. Daardoor neemt de druk op Kuyt toe, die echter zelf nog niet van plan is om de handdoek in de ring te gooien.

Na de knappe overwinning op PEC Zwolle ging het vrijdagavond toch weer opnieuw mis voor ADO. Tegen de beloften van PSV keek men bij rust al tegen een 0-3 achterstand aan. Na rust kwam de ploeg van Kuyt nog wel terug tot 1-3, maar daar bleef het ook bij. Het leverde opnieuw witte zakdoekjes op vanuit de aanwezige supporters.

Kuyt

Na afloop van het duel verklaarde Kuyt tegenover de camera’s van ESPN dat het ADO ook allemaal niet meezit momenteel. “Na PEC Zwolle-uit hoop je dat door te kunnen trekken. Ik zie echt dingen die ik graag wil zien: mooie aanvalsopbouw, een goede eerste kans. Als die erin gaan, wordt het makkelijker, maar wij hebben het al weken heel moeilijk en kunnen ons daarin nog niet belonen. Dan moet je gewoon keihard werken.”

De oefenmeester was blij met de steun van het publiek, maar begreep ook de kritiek. “Ik ben wel eens minder tevreden geweest over het publiek, maar ze stonden nu echt achter de ploeg. Ik snap dat zij niet tevreden zijn over de resultaten en af en toe mijn naam laten vallen, maar ze stonden achter de ploeg. Wij als staf moeten keihard aan de bak.”

TIP: Spelen NEC en Feyenoord gelijk? De odd is 4.35!Moet ADO afscheid nemen van Kuyt?

  • Ja, dit werkt gewoon niet
  • Nee, geef hem nog even de kans
191+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie