Kritiek op Vitesse-uitblinker: “Ziet er geweldig uit, maar…”

Foto: Kritiek op Vitesse-uitblinker: “Ziet er geweldig uit, maar…”

Anis Hadj Moussa maakte de laatste weken indruk bij Vitesse met zijn dribbels en individuele acties, maar toch plaatsen de voetbalanalisten van Studio Voetbal een kritische kanttekening bij de optredens van de buitenspeler. Volgens Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart heeft Moussa veel te weinig rendement.

Studio Voetbal-analisten kraken kritische noot over Vitesse-uitblinker Hadj Moussa

Van der Vaart noemt Moussa aan tafel bij Studio Voetbal een geweldige speler, maar Van Hooijdonk haakt daar vervolgens kritisch op in. “Hij is voor Vitesse zeker een geweldige speler. Hij heeft zóveel dreiging. Maar je zit eigenlijk te wachten, en nu? Je moet de trekker overhalen, maar dan wordt hij weer geblokt of schiet hij naast. Het ziet er geweldig uit, maar het eindproduct is er eigenlijk niet.”

In die woorden kan ook Van der Vaart zich wel vinden. “Dat is wel het verhaal, ja. Je zit te kijken en je denkt: jeetje, wat een goede speler. Maar wat komt er uiteindelijk uit? Het is net niet. Daarom speelt hij natuurlijk ook bij Vitesse. Het is een waanzinnige speler, maar hij moet ze er wel doorheen slepen. Hij is de hoop.”

Ibrahim Afellay is iets enthousiaster ingesteld dan zijn mede-analisten. “Hij krijgt nu een andere status. Mensen gaan meer op hem letten. Hij is pas net bij Vitesse en heeft nog niet veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Het plafond van deze jongen is echt niet Vitesse, hoor. Er zit echt wel muziek in.”

Denk jij dat Hadj Moussa een niveau hoger aankan?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
241+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie