Koeman getipt over ‘fantastische’ Feyenoord-aankoop

Foto: Koeman getipt over ‘fantastische’ Feyenoord-aankoop

Mats Wieffer zag vrijdag zijn naam terug bij de voorselectie van het Nederlands elftal. Volgens voormalig Feyenoord-verdediger Bert Konterman zou het ook niet eens vreemd zijn als Wieffer direct een basisplek krijgt toebedeeld van Oranje-bondscoach Ronald Koeman.

Konterman vertelt tegenover Voetbal International dat Feyenoord een uitstekende zet heeft gedaan met het binnenhalen van Wieffer. “Fantastiche aankoop.” De oud-verdediger zegt de middenvelder goed te kennen en stelt dat Wieffer een ‘open boek’ is.

“Zijn enige valkuil, is dat hij soms te kritisch is naar zichzelf. Als het dan weleens niet liep, kon-ie gaan zeuren tegen medespelers, scheidsrechters en ja, ook tegen de trainer”, vertelt Konterman in gesprek met het weekblad. Wat dat betreft zit Wieffer wel goed bij Arne Slot denkt Konterman. “Hem ken ik nog uit de tijd dat ik bij Zwolle werkte als technisch manager en laten we zeggen: Arne kon er zelf ook wel wat van, kan je een boek over schrijven, haha.”

Volgens Konterman zou Koeman er goed aan doen om vernieuwing aan te breng binnen het Nederlands elftal en moet de bondscoach een plek inruimen voor Wieffer. “Als je wilt verjongen bij Oranje, is nu de tijd. Xavi Simons, Mats Wieffer, zij kunnen de toekomst zijn. Nou, probeer het dan. Ga ermee aan de slag.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 19:56.

Moet Wieffer een basisplaats krijgen van Koeman?

  • Ja
  • Nee
347+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie