Klopp voorzichtig over transferambities Liverpool na aantrekken Gakpo

Foto: Klopp voorzichtig over transferambities Liverpool na aantrekken Gakpo

Na het vastleggen van Cody Gakpo kijkt Liverpool deze transferperiode voorzichtig naar nog meer versterkingen. Manager Jürgen Klopp stelt echter dat er zeker niet met geld gesmeten zal worden.

Nog voor het nieuwe jaar kocht Liverpool Gakpo van PSV. Met de vaste transfersom van 42 miljoen maakten The Reds ogenschijnlijk een goede deal. De komst van de Eindhovenaren moet de problemen aan de linkerkant opvangen, na het wegvallen van Luis Díaz en Diogo Jota. De wisselvallige selectie lijkt echter nog wel wat versterking te kunnen gebruiken. De buitenwacht stelt dat er vooral wat op het middenveld nodig zal zijn.

Klopp is echter vrij terughoudend. “We praten over transfers alsof geld geen rol speelt. We hebben net een fantastische speler als Gakpo gehaald, maar het enige wat je leest is wie de volgende zal worden”, verklaarde hij op een persmoment. “Het is alsof we nog geen ploeg hebben. Dit is geen spelletje Monopoly. Als we de juiste speler aan de juiste financiële voorwaarden vinden, dan gaan we ons nog versterken. Maar vinden we die niet, dan niet.”

Toptransfer

De voorbije weken viel vooral de naam van Enzo Fernández, die op het WK werd verkozen tot beste jonge speler. Zijn transferwaarde is omhoog geschoten en Benfica verlangt liefst 120 miljoen euro. Een lager bedrag is voor de Portugezen niet bespreekbaar. Afgaande op de woorden van Klopp lijkt zijn komst geen optie meer.

Snap je Klopp hierin?

  • Ja, alleen goede deals sluiten
  • Nee, een topmiddenvelder mag best wat kosten
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie