Kevin De Bruyne pislink na wissel: ‘Bewijs het maar…’

Foto: Kevin De Bruyne pislink na wissel: ‘Bewijs het maar…’

Met nog ongeveer twintig minuten op de klok besloot Manchester City-trainer Josep Guardiola om zijn ‘sterspeler’ Kevin De Bruyne naar de kant te halen tegen Liverpool. En daar was de middenvelder totaal niet van gediend. Er volgde een woordenwisseling, maar heeft die nog gevolgen?

‘Woede De Bruyne bij Manchester City alleen maar goed’

In gesprek met Viaplay zegt Guardiola over de reactie van de Belg: “Dat is goed. Hij heeft de volgende wedstrijd (thuis tegen Newcastle United, red.) de kans om te bewijzen hoe erg ik ernaast zat.”

De Catalaan bracht Mateo Kovacic binnen de lijnen: “We hadden een speler nodig die de bal bij zich kon houden. Het heeft niks te maken met het drukzetten of iets dergelijks. Mateo Kovacic is heel goed in de bal bij zich houden. Maar we waren blij met het optreden van Kevin. Er is geen probleem.”

Doelpuntenmaker Stones

John Stones maakte de 1-0 voor The Citizens. Tegen Sky Sports zegt de stopper: “We creëerden vrij veel kansen in het begin van de wedstrijd en we hadden er een paar beter kunnen benutten en twee of drie doelpunten voor kunnen staan.” Dat gebeurde niet en het werd 1-1: “Dat is voetbal. We voelen ons een beetje verslagen in de kleedkamer, we kwamen hier om te winnen, maar het is een moeilijke plek om naartoe te gaan.”

Analist Gary Neville is positief over De Bruyne, die de hoekschop nam waaruit Stones scoorde: “Dat zag eruit als genialiteit. Hoe is het mogelijk dat hij de sprint van Stones waarnam? Het is duidelijk iets waarop ze getraind hebben. Dat soort dingen gebeuren niet zomaar.”

Zou het voor De Bruyne een extra reden zijn om naar de zandbak te vertrekken? Hij is er wel gewild…

Verwacht jij een reactie?

  • Ik wel
  • Ik niet
324+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie