‘Juventus maakt torenhoge vraagprijs Huijsen kenbaar’

Foto: ‘Juventus maakt torenhoge vraagprijs Huijsen kenbaar’

Borussia Dortmund heeft Dean Huijsen op de radar. De Duitse topclub informeerde naar verluidt bij Juventus naar de vraagprijs van de Nederlandse verdediger. De Italianen verlangen 30 á 35 miljoen euro.

Borussia Dortmund informeert bij Juventus naar Huijsen

Dat schrijft Tuttosport zondag. Huijsen staat onder contract bij Juve, maar werd in januari voor de rest van het seizoen gehuurd door AS Roma. De Romeinen zijn erg te spreken over de 18-jarige Amsterdammer en willen hem langer bij de ploeg houden. I Giallorossi zet in op een langere huurperiode. Huijsen maakt de nodige minuten bij Roma, al is dat meestal wel als invaller. Hij liet zich recent ook offensief gelden met twee goals en een assist.

AS Roma wil langer huren

De kans dat Roma hem langer binnenboord is volgens de berichtgeving echter niet groot. De gesprekken met Juventus lopen, maar er lijkt niet voldoen te kunnen worden aan de eisen van de club uit Turijn. De Oude Dame wil Huijsen terughalen en volgend seizoen deel uit laten maken van de A-selectie.

De prestaties van Huijsen zijn ook Dortmund opgevallen. De interesse lijkt nog niet heel concreet, BVB heeft vooralsnog enkel geïnformeerd naar de vraagprijs. Juve zit hoog in de boom met 30 á 35 miljoen euro. Dit terwijl de Nederlander met Spaanse nationaliteit volgens Transfermarkt zo’n 10 miljoen waar is. Hij heeft in Noord-Italië nog een contract tot medio 2028. Eerder werd Huijsen gelinkt aan onder meer Manchester United en RB Leipzig.

Te hoge vraagprijs?

  • Ja, dit is niet realistisch
  • Nee, ze willen hem gewoon niet kwijt
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie