Dean Huijsen

Age: 17
Speler nieuws Speler info

Het laatste nieuws over Dean Huijsen

Dean Huijsen is een Nederlandse centrale verdediger. Sinds 2021 draagt hij het shirt van Juventus, waar hij geldt als een speler met veel potentieel.

Huijsen werd op 14 april 2005 geboren in Amsterdam. Op vijfjarige leeftijd trok hij met het gezin naar Spanje, waar zij zich settelden in Marbella. In zijn nieuwe omgeving besloot hij een voetbalcarrière op te starten in het tenue van Costa Unida CF, waar de destijds tienjarige verdediger in 2015 afscheid nam om zich aan te sluiten bij de jeugdopleiding van Málaga.

Juventus

Huijsen ontwikkelde zich uitstekend bij Málaga. De Nederlander speelde zich daarmee in de kijker bij Real Madrid, maar in 2021 koos hij voor een avontuur in een ander land. De verdediger sloot zich aan bij Juventus, waar hij aanvankelijk in de Onder 17-selectie werd ondergebracht. In Turijn doorliep Huijsen verschillende jeugdteams en daarmee kwam hij terecht in Juventus Next Gen, het tweede elftal.

De jeugdinternational van Nederland mocht in januari 2023 voor het eerst meetrainen met de A-selectie van Juventus. Ook mocht Huijsen aantreden in de oefenwedstrijd tegen HNK Rijeka (1-0 overwinning). Kort daarna werd duidelijk dat beide partijen aansturen op een meerjarige contractverlenging.

Laatste update: 7 maart 2023

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie