’30 miljoen voor Dean Huijsen’

Foto: ’30 miljoen voor Dean Huijsen’

Dean Huijsen heeft al flink wat minuten gemaakt dit seizoen voor AS Roma, maar hij is eigendom van Juventus. Dat zou hem echter kunnen verkopen in de aankomende transferwindow en Borussia Dortmund schijnt interesse te hebben in een deal…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Borussia Dortmund wil Dean Huijsen’

Voetbal International meldt vandaag over de laatste transferperikelen rond het persoontje van de talentvolle centrumverdediger: “Borussia Dortmund houdt de situatie van Dean Huijsen in de gaten. De achttienjarige verdediger van Juventus komt op huurbasis uit voor AS Roma en maakt indruk in de Italiaanse hoofdstad.”

“Dat heeft ook Dortmund gezien”, vervolgt het blad. “Volgens Tuttosport zou Juventus willen luisteren bij een bod dat hoger ligt dan dertig miljoen euro. Ondertussen hoopt Roma het talent langer aan zich te binden.”

Geen Oranje maar Spanje

Onlangs kwam Huijsen in het nieuws met betrekking tot zijn keuze voor het Spaanse nationale team. Hij had immers óók voor Oranje kunnen kiezen. KNVB-directeur Nigel de Jong liet weten: “Het staat alle spelers met een dubbel paspoort natuurlijk vrij hun eigen keuze te maken. Wij zullen die keuze altijd respecteren. De afgelopen jaren hebben we bij onze nationale teams met plezier met Dean gewerkt en we wensen hem alle succes voor de toekomst.”

Maar waarom kon Huijsen voor Spanje kiezen? Omdat hij daar lang gewoon heeft natuurlijk. Maar waarom heeft hij daar lang gewoond? Dat heeft met… cocaïnehandel te maken. Lees het hier!

Mooie transfer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie