‘Johan, Wilfred en René hebben het geflikt’

Foto: ‘Johan, Wilfred en René hebben het geflikt’

Entertainmentdeskundige Eric de Munck keek niet naar de oudejaarsconference van Guido Wijers of Claudia de Breij, want op 31 december besteedde hij zijn tijd enkel en alleen aan de oudejaarsspecial van Vandaag Inside: “Want of ’t nou positief was, of ietsje minder positief, wat mij betreft is dit toch hét programma van 2022 geworden.”

In een column op LINDA.nl legt hij uit: “Je moet er namelijk maar zin in hebben: na twintig seizoenen Voetbal Insite, Voetbal International, Voetbal Inside en Veronica Inside elke dag weer vol enthousiasme een liveshow maken. Primetime op SBS 6. En daarmee óók nog weten te scoren. Johan, Wilfred en René hebben dat gewoon geflikt.”

De Munck gaat nog een stapje verder: “Sterker nog, het lijkt alsof ze er al een eeuwigheid zijn in deze dagelijkse samenstelling. Terwijl de eerste uitzending van Vandaag Inside (toen nog VI Vandaag) toch écht op 10 januari 2022 was, nog geen jaar geleden. En ja, de mannen zijn vaak lomp. Het gaat nérgens over en is ordinair. Vandaag Inside heeft daarnaast óók een uniek geluid, waar er op de Nederlandse televisie steeds minder ruimte voor mag zijn helaas.”

Kaarsrel

“Het was een veelbewogen seizoen met dieptepunten zoals de kaarsrel en het bijna-cancelen van de show”, aldus de entertainmentdeskundige. “Maar ook gigantische successen zoals de grootse liveshow in de Ziggo Dome begin december. En dan laat ik die 29 afleveringen van De Oranjewinter nog voor het gemak maar even achterwege. Ondertussen hoop ik dat de drie heren lekker uitblazen en zich opmaken voor een nieuwe reeks vanaf 16 januari. Een avond zonder VI is namelijk geen avond. Happy New Year!”

Paris Saint-Germain
Bayern Munich
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 3 februari 2023 09:29.

Hét programma van 2022?

  • Ja
  • Nee
1564+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie