‘Heracles Almelo slaat grote slag met Italiaans jeugdinternational’

Foto: ‘Heracles Almelo slaat grote slag met Italiaans jeugdinternational’

Heracles Almelo doet goede zaken op de transfermarkt. De Keuken Kampioen Divisie-koploper legt namelijk een spits van AS Roma voor lange tijd vast. Dat meldt Gianluca Di Marzio.

Het gaat om de 19-jarige Satriano, die naar verluidt al langere tijd op de radar van Heracles stond. De Italiaanse transferexpert Di Marzio weet dat de jeugdinternational een langdurig contract tot medio 2027 gaat ondertekenen in Almelo. Satriano gaat volgens de berichtgeving de transfer woensdag afronden, de club heeft de move nog niet bevestigd.

Sterk seizoen bij Onder-19

Satriano verruilde in 2017 de jeugdopleiding van Crotone voor die van de Romeinen. De Italiaan is er doorgestoten tot de Onder 19-ploeg, waar hij vandaag de dag voor speelt. In de Primeravera 1 kent Satriano een uitstekend seizoen, met vooralsnog negen treffers in twaalf duels. Hij lijkt niet dichtbij een debuut voor de hoofdmacht, waar hij nog geen enkele keer in de selectie werd opgenomen.

Op het eerste oog lijkt Heracles niet per se behoefte te hebben aan een nieuwe spits. De nummer één van de Keuken Kampioen Divisie is dit seizoen op schot met liefst 55 treffers in achttien duels. Vermoedelijk ziet de clubleiding Satriano als interessante optie voor de toekomst, waar hij Samuel Armenteros op termijn kan opvolgen. De Heraclieden hervatten de competitie vrijdag op bezoek bij Jong AZ.

Zege van Heracles in Alkmaar?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Geweldige zet van Heracles?

  • Lijkt er zeker op!
  • Ik wacht even af…
94+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie