‘Groot Ziyech-nieuws bereikt Ajax’

Foto: ‘Groot Ziyech-nieuws bereikt Ajax’

Het is een serieuze optie dat Hakim Ziyech deze zomer afscheid neemt van Chelsea. Volgens The Guardian staat er een groot vraagteken achter de naam van de voormalig Ajax-speler.

Ziyech verruilde Ajax in de zomer van 2020 voor Chelsea. De international van Marokko koos mede vanwege Frank Lampard voor de Londense grootmacht, maar de manager werd nog voor de jaarwisseling vervangen door Thomas Tuchel. Met de Duitser heeft hij een haatliefdeverhouding opgebouwd gezien het feit dat hij nooit onomstreden is geworden op Stamford Bridge.

Volgens de Britse kwaliteitskrant is Ziyech daarom een van de Chelsea-spelers die de club deze zomer optioneel mag verlaten. Dit nieuws komt juist op een moment waarop zijn naam in verband is gebracht met een terugkeer naar de Johan Cruijff Schaal. Ajax en de middenvelder hebben eerder de intentie uitgesproken om in de toekomst een hereniging aan te gaan.

Alfred Schreuder zou de creatieveling kunnen overtuigen om deze zomer al terug te keren. Als FC Twente-trainer bouwde hij een geweldige relatie op met Ziyech, die hij als Ajax-assistent opnieuw meemaakte. Deze zomer zou de oefenmeester van de Belgische topclub Club Brugge Erik ten Hag moeten opvolgen in Amsterdam.

Chelsea-crisis

Chelsea gaat een spannende periode tegemoet. Er zou veel onvrede heersen binnen de kleedkamer van de A-selectie en dat dreigt nóg erger te worden nu de beoogde overname dreigt te klappen. The Guardian stelt dat Chelsea in het geval van een doemscenario zelfs kan worden buitengesloten in de Premier League én de Champions League…

TIP: Scoort Ziyech tegen Wolverhampton? Win 3.15 keer je inleg bij Circus!

Keert hij terug naar Amsterdam?

  • Ja
  • Nee
2553+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie