Giménez onthult opmerkelijke Klassieker-flater

Foto: Giménez onthult opmerkelijke Klassieker-flater

Santiago Giménez heeft zondag bijgedragen aan de 2-3 overwinning van Feyenoord op Ajax. De Mexicaanse spits zorgde al na vijf minuten voor de openingstreffer, maar was even vergeten dat er geen meegereisde fans aanwezig waren.

Spits juicht voor F-Side

Giménez vierde de 0-1 opvallend genoeg pal voor de F-Side. “Ik heb nog nooit een Klassieker meegemaakt”, verontschuldigde de Feyenoord-spits zich tegenover De Telegraaf. “Ik heb in dit stadion één keer met de nationale ploeg gespeeld. Nu scoorde ik al vroeg in de wedstrijd en ik zag schuin achter het doel een grote Mexicaanse vlag, dus ik dook meteen die kant op. Dom, ik dacht dat ze daar voor mij zaten.”

“Maar binnen twee seconden had ik in de gaten dat er alleen maar Ajax-fans zaten en dat het een heel slecht idee was om die kant op te vliegen”, aldus Giménez, bij wie die plastic bekers en andere voorwerpen om de oren vlogen. Hij kan er achteraf wel om lachen. “Echt, dit is zo verschrikkelijk cool om mee te maken.”

Giménez genoot van de tweede helft van Feyenoord, dat vlak voor tijd de 2-3 maakte. “Ik wist dat we dit konden. Er zit zoveel geloof in onze ploeg. Ook toen we 2-1 achter stonden wist iedereen dat we dit konden ombuigen. Het is bij ons gewoon nooit voorbij tot de allerlaatste minuut. Er zit een enorme overtuiging in onze groep. Dat is er helemaal ingegroeid.”

Wint Mexico met 0-3 van Suriname?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Komt de titel van Feyenoord nog in gevaar?

  • Ja
  • Nee
1050+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie