Gakpo reageert: in de winter al transfer?

Foto: Gakpo reageert: in de winter al transfer?

Cody Gakpo wordt dankzij twee doelpunten op het WK nu nog meer aan een megatransfer in de winter gelinkt. Manchester United zou bijvoorbeeld dit keer wél door willen pakken, voor vijftig tot zelfs zestig miljoen euro.

Afgelopen winter hengelde United al naar Gakpo, toen ging de voorkeur nog naar Antony (Ajax, honderd miljoen euro). Nu Cristiano Ronaldo is vertrokken zou Gakpo alsnog naar Old Trafford moeten komen. Op de persconferentie in Qatar vandaag reageert de PSV-sterspeler op alle geruchten.

“Mijn focus ligt op het WK, maar het is altijd leuk om dat soort verhalen te horen. Of ik kan garanderen dat ik na de winterstop nog bij PSV speel? Zoals het er nu voorstaat wel. Maar zoals ik ook voor de start van het WK al zei: we zien wel wat er allemaal gaat gebeuren. Mijn zaakwaarnemer kent me goed, dus hij weet dat nu niet met een transfer bezig ben.”

Complimenten

Een Engelse journalist in de zaal noemt Gakpo ‘the hottest prospect of the tournament’. “Ik word daar niet verlegen van, maar het is een teamsport. Dus ik heb liever dat het over het team gaat.” Trainer Louis van Gaal stelde ook reeds dat Gakpo ‘één van de sterren van het WK kan worden’. “Maar daar probeer ik niet zoveel over na te denken. Ik probeer zo goed mogelijk mijn best te doen en het team te helpen. De trainer is heel veeleisend. Hij probeert mij steeds te triggeren; om een betere speler te worden. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Verrast over mijn prestaties ben ik niet. Ik weet waar ik toe in staat ben.”

Wordt Gakpo topscorer van het WK?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Gakpo het seizoen afmaken bij PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
478+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie