Fraser over Slot: “Dat is de realiteit”

Foto: Fraser over Slot: “Dat is de realiteit”

Feyenoord moet er rekening mee houden dat trainer Arne Slot deze zomer vertrekt. Volgens Henk Fraser, die volgend seizoen voor de groep staat bij RKC Waalwijk, moet de Rotterdamse club daar niet te zwaar aan tillen.

Feyenoord-trainer op weg naar de uitgang?

Volgens Sky Sports is Slot een serieuze kandidaat bij Tottenham Hotspur. Er zou zelfs een positief gesprek hebben plaatsgevonden. Op de persconferentie werd de Feyenoord-trainer hiermee geconfronteerd, maar hij weigerde er inhoudelijk op in te gaan. Clubwatcher Dennis van Eerstel stelt in FC Rijnmond: “Dat voedt wel speculatie. Iedereen kan het nu voor z’n eigen gevoel bepalen.”

Fraser kan zich daarentegen wel vinden in de uitlatingen van Slot. “Ik vind dat hij niets hoeft te zeggen”, zo haakt de oud-speler van de Rotterdamse club in. “Wat hij ook doet, als hij erover gaat praten is het nooit goed. Iedereen moet het maar op z’n eigen manier interpreteren, dat ga je toch niet veranderen.”

Robert Maaskant op zijn beurt: “Iedere andere internationale trainer had gezegd: ik beantwoord alleen vragen over de wedstrijd van zondag. En was daarna weggelopen. Slot heeft de beleefdheid telkens antwoord te geven. Iedereen heeft hier nu een mening over, maar niemand weet het. De toekomst zal uitwijzen wat hij gaat kiezen.”

Niet het einde van de wereld

Fraser: “Mocht hij gaan dan is dat heel vervelend voor ons Rotterdammers en Feyenoorders. Maar we zijn een opleidingsland, dat is de realiteit. Slot heeft Feyenoord speciaal gemaakt, en dat levert de club heel veel op. Iedereen is te vervangen. Kijk naar Pascal Jansen bij AZ. Wat hij doet is minstens zo fantastisch.”

Wint Feyenoord met 1-3 in Emmen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Fraser?

  • Ja
  • Nee
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie