‘Feyenoord komt dan gelijk in de problemen’

Foto: ‘Feyenoord komt dan gelijk in de problemen’

Geert den Ouden vindt dat Feyenoord tevreden mag zijn over het huidige seizoen. Hoewel de Rotterdammers een achterstand van 10 punten hebben op koploper PSV, zou de club een uitstekende ontwikkeling laten zien.

Concurrentiestrijd in Eredivisie met PSV

De voormalig voetballer van onder meer RBC Roosendaal, ADO Den Haag, Excelsior en De Graafschap kreeg van RTV Rijnmond het verzoek om rondom Feyenoord terug te blikken en vooruit te kijken. Den Ouden stelt dat hij een duidelijk verschil ziet ten opzichte van vorig seizoen, maar dat er nog altijd veel kwaliteit op het veld is te vinden.

“Je kunt zeggen dat Feyenoord niet zo consistent is geweest als vorig seizoen, ondanks dat ze wel een punt meer hebben dan vorig seizoen na 16 wedstrijden. Alleen als je kijkt naar de manier hoe er in sommige wedstrijden is gespeeld, dan hebben we dat vorig seizoen minder gezien. Dat is het verschil, buiten het feit dat PSV zo goed is”, laat hij weten.

Ontwikkeling van Feyenoord-selectie

De voormalig voetballer is van mening dat Feyenoord niet alleen naar de stand op de ranglijst moet kijken, maar dat het zich vooral moet richten op de ontwikkeling van de huidige spelersgroep. In het team ziet Den Ouden voldoende rek, waardoor hij er vertrouwen in heeft dat de vereniging op de goede weg is.

“Ik geloof dat het nog steeds beter kan, alleen loop je nu aan tegen een team waarin iedereen in topvorm is. Dat ga je niet winnen. Vorig seizoen waren PSV en Ajax niet in hun beste doen, dan kun je ook meer steekjes laten vallen. Bij elk steekje dat Feyenoord dit seizoen laat vallen, wordt het gat gelijk groter.”

Welk team is beter?

  • Het Feyenoord van het seizoen 2022-2023
  • Het Feyenoord van het seizoen 2023-2024
980+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie