Feyenoord-dissonant keihard aangepakt: ‘Het zag er niet uit’

Foto: Feyenoord-dissonant keihard aangepakt: ‘Het zag er niet uit’

Feyenoord blameerde zich donderdagavond tegen Sturm Graz door met 1-0 te verliezen. De heenwedstrijd werd nog simpel met 6-0 gewonnen, maar in Oostenrijk konden de Rotterdammers geen potten breken. In de studio van ESPN haalde men dan ook hard uit naar de ploeg van trainer Arne Slot.

Kees Kwakman noemde het optreden van Feyenoord ronduit schandalig. “Feyenoord heeft in de tweede helft nul kansen gehad. Je voelde dit gewoon aankomen. Ze hebben dit volledig over zichzelf afgeroepen.” Ook Kenneth Perez noemde het optreden van Feyenoord dramatisch. “Feyenoord kon niet eens drie keer overspelen, laat staan een kans creëren. Kijk, als de weerstand van hoog niveau is en je moet snel handelen, maar dat was niet het geval.”

Jahanbakhsh

Alireza Jahanbakhsh werd hard aangepakt door de Deen. “Het is gewoon zielig om naar te kijken. ‘Hij gooide er niet met de pet naar, want hij liep bijvoorbeeld wel mee terug. De wil is er wel. Alleen als je aan de bal tegen zo’n matige tegenstander niet meer kan brengen dan dit, heel teleurstellend.”

Ook Pierre van Hooijdonk uitte stevige kritiek. “Als je met je rug tegen de muur wordt gezet, zegt dat alles. Feyenoord heeft één keer goed gespeeld, thuis tegen Sturm Graz. Dat zag er goed uit. En je kon ook nog vraagtekens zetten bij de kwaliteiten van Sturm Graz. De creativiteit op het middenveld was in de tweede helft weg. Zo defensief met Timber, Kökcü en Geertruida.”

Ook Van Hooijdonk pakte Jahanbakhsh hard aan. “Jahanbakhsh en Dilrosun waren dolende, het zag er niet uit. Walemark viel slecht in, Lopéz was matig. Je kunt toch wel drie keer naar elkaar spelen? Zelfs dat was er niet bij. Alles valt of staat met de vorm van de vleugelspelers. Jahanbakhsh is niet één keer in de buurt van zijn AZ-vorm geweest.

Wat vond jij van het optreden van Feyenoord?

  • Ze stonden wel goed te spelen
  • Ze speelden wel aardig
  • Ze speelden niet goed
  • Het leek echt helemaal nergens op
1242+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie