‘FC Utrecht-middenvelder dreigt transfervrij te vertrekken’

Foto: ‘FC Utrecht-middenvelder dreigt transfervrij te vertrekken’

FC Utrecht blijft nog altijd in onzekerheid zitten over de toekomst van Sander van de Streek, zo meldt Stef de Bont. De journalist van Voetbal International laat op Twitter weten dat de voetballer nog altijd geen beslissing heeft genomen.

Toekomst Van de Streek

Sinds zijn komst in 2017 speelt de 30-jarige Van de Streek in de clubkleuren van FC Utrecht. De middenvelder maakt nog altijd voldoende speelminuten en was dit seizoen meermaals belangrijk voor zijn ploeg. Zo was hij dit voetbaljaar in 22 basisplaatsen en 2 invalbeurten goed voor 8 treffers en 2 assists.

FC Utrecht wil dan ook graag doorgaan met de aanvallende middenvelder. Aangezien hij een aflopend contract heeft, hebben beide partijen de afgelopen periode met elkaar gesproken over een langer dienstverband. Het zou echter hoogstens onzeker zijn of Van de Streek zijn contract wil verlengen.

Gezien zijn leeftijd ziet de voetballer het als een van zijn laatste kansen om nog een avontuur in het buitenland aan te gaan. Hoewel het niet duidelijk is of hij al aanbiedingen op zak heeft, ziet hij deze optie wel zitten. De komende weken wil hij dan ook bij zichzelf nagaan hoe hij zijn toekomst voor zich ziet.

Eredivisieseizoen van FC Utrecht

In de competitie doet FC Utrecht nog altijd volop mee voor het behalen van Europees voetbal. De club bezet de zevende plaats en blijft zo goed als zeker op deze plek staan. De achterstand op FC Twente bedraagt namelijk 7 punten, terwijl NEC evenzoveel punten minder heeft dan FC Utrecht.

Maakt Van de Streek een treffer tegen SC Cambuur?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat moet Van de Streek doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
498+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie