Engelse media lyrisch over debuutseizoen Ten Hag

Foto: Engelse media lyrisch over debuutseizoen Ten Hag

Erik ten Hag stelde donderdagavond dankzij een 4-1 overwinning op Chelsea Champions League-voetbal veilig met Manchester United. Na het winnen van de League Cup was dat het tweede ‘succesje’ voor de Nederlandse oefenmeester, die ook nog de FA Cup kan winnen. De Engelse pers deelt dan ook een dikke voldoende uit voor het eerste seizoen van Ten Hag.

Grote pluim voor Ten Hag

The Daily Mail gaf Ten Hag een grote pluim voor zijn eerste jaar bij United. “Dit was zijn doel toen hij overkwam van Ajax en dat heeft hij gehaald. Dan verdien je grote complimenten. Dit is een geweldig seizoen geweest met al een prijs en het behalen van de Champions League. Met de finale van de FA Cup tegen Manchester City kan Ten Hag echt de kers op de taart pakken.”

Ook The Sun ziet dat United een goede zet heeft gedaan met het aanstellen van Ten Hag. “De buit is binnen. De zonnige kant van Manchester United komt weer naar boven en hun terugkeer in de Champions League is officieel binnen. Dit is wat Ten Hag als doelstelling had en hij heeft het ook gehaald. Een grote pluim voor het debuutseizoen van de Nederlander.”

Nog een prijs voor Ten Hag?

The Guardian stelt dat het seizoen van Ten Hag nog mooier kan worden door de FA Cup-finale te winnen van Manchester City. “Als hij die prijs weet te pakken is het natuurlijk een geweldig debuutseizoen geweest. Dit is al mooi voor de club, terug op het hoogste niveau. Met de FA Cup kan hij echt de fans weer een prachtseizoen geven.”

The Independent stelt dat United stappen voorwaarts heeft gezet onder Ten Hag. “Zijn ploeg is af en toe van het juiste pad geraakt, maar de plek bij de eerste vier staat symbool voor de vooruitgang die United boekte onder de Nederlander. Ten Hag heeft een doorstart gemaakt en United nieuw leven ingeblazen. Hij heeft United meer ruggengraat gegeven.

Heeft Ten Hag dit seizoen het maximale gepresteerd met United?

  • Ja, meer zat er ook niet in
  • Nee, Europees gezien viel het wat tegen
  • Nee, had mee moeten om de titel in de Premier League
570+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie