Duo Mbappé-Messi maakt het verschil bij PSG

Foto: Duo Mbappé-Messi maakt het verschil bij PSG

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond voor de negentiende keer dit seizoen een competitieduel in winst omgezet. De Parijzenaars wisten in het Parc des Princes af te rekenen met Saint-Étienne: 0-1. 

PSG kreeg de zege allerminst cadeau van Saint-Étienne. Sterker nog: de bezoekers namen brutaal de leiding in de Franse hoofdstad. Danilo Pereira (ex-Roda JC) verspeelde de bal nogal knullig aan Denis Bouanga, die daardoor zomaar kon doorlopen richting het strafschopgebied en op zijn uithaal in de verre hoek was doelman Gianluigi Donnarumma kansloos: 0-1.

Saint-Étienne dacht met een voorsprong de kleedkamer op te zoeken voor de theepauze, maar niets bleek minder waar. Vlak voor rust maakte PSG gelijk en het sterrenduo van de Parijzenaars was daarvoor verantwoordelijk. Lionel Messi fungeerde als aangever en Kylian Mbappé, dé man in vorm op dit moment, maakte het dankbaar af: 1-1.

Het duo Messi-Mbappé klikt steeds beter en ook bij de 2-1 kwam dit tot uiting. Opnieuw maakte de Fransman het af na voorbereidend werk van zijn Argentijnse collega. Mbappé was ook bij het derde PSG-doelpunt betrokken, maar ditmaal liet hij uitgerekend Danilo voor eerherstel zorgen. PSG staat inmiddels veertien punten los in de Franse Ligue 1.

LaLiga: Atlético maakt geen fout

In de Spaanse competitie heeft Atlético zaterdag drie punten bijgeschreven. In het duel met Celta de Vigo maakte Renan Lodi hoogstpersoonlijk het verschil door twee keer te scoren: 2-0. De Madrilenen passeren FC Barcelona op de ranglijst, maar de nieuwe nummer vier speelde wel twee duels meer dan de Catalanen. 

Klopt PSG Real opnieuw in de CL-return? De odd is 2.55!

Gaat PSG dit seizoen de CL winnen?

  • Ja
  • Nee
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie