Dumfries op de bres voor huilende ploegmaat na megablunder (?)

Foto: Dumfries op de bres voor huilende ploegmaat na megablunder (?)

Een grote klap voor Internazionale woensdagavond: de titelkandidaat verloor op bezoek bij Bologna. De nederlaag kwam tot stand door een beslissende blunder van reservedoelman Ionut Radu. Na afloop nam onder meer Denzel Dumfries het op voor de Roemeense sluitpost, die tot tranen geroerd was.

In de 81e minuut sloeg het noodlot toe voor Radu. Hij maaide compleet over een terugspeelbal, waarna Nicola Sansone de bal in het doel werkte. Na het laatste fluitsignaal kon de keeper zijn tranen niet bedwingen en werd getroost door zijn medespelers. De Italiaanse televisie trachtte om Radu close in beeld te nemen, maar Dumfries kon dat voorkomen door voor de camera te gaan staan.

Inter-coach Simone Inzaghi kwam op voor zijn pupil. “Het was natuurlijk een heel vervelend moment voor hem. Helaas is dit het lot van een keeper: als een spits een grote kans mist wordt daar minder lang over gesproken dan over een fout van de doelman. Maar hij is nog jong en zal zich hiervan herstellen. Hij heeft een geweldige loopbaan voor zich”, liet de oefenmeester weten na afloop.

Met nog vier duels te gaan heeft Inter een achterstand van twee punten op koploper en stadsgenoot AC Milan. “We hebben ons lot niet meer in eigen hand, maar we willen er toch in blijven geloven”, besloot Inzaghi.

TIP: Houdt Inter wél de 0 tegen Udinese? Het levert 2.33x je inzet op! Daarnaast ontvangen nieuwe spelers liefst €250 bonus bij Circus!

Heeft Inter nu de titel verspeeld?

  • Ja, denk ik wel
  • Nee, ze redden het nog
139+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie