‘Droom Denzel Dumfries komt uit na WK’

Foto: ‘Droom Denzel Dumfries komt uit na WK’

Denzel Dumfries was in de afgelopen zomer al een graag geziene gast op de transfermarkt en naar verluidt had Chelsea zelfs veertig miljoen euro voor hem over. Desondanks ging de deal uiteindelijk niet door.

Volgens de Engelse media heeft de rechtsback zélf een stokje voor een overstap gestoken, omdat hij bij Internazionale (zo goed als) verzekerd is van een basisplek, met het oog op het naderende wereldkampioenschap in Qatar met het Nederlands elftal.

He can’t defend, he can’t attack

Na het WK zou hij de tijd wel rijp achten voor een droomtransfer, waarbij vooral de Premier League lonkt. Naar verluidt is Chelsea nog altijd geïnteresseerd in zijn diensten, maar ook Erik ten Hag (Manchester United) en Antonio Conte (Tottenham Hotspur) lijken een oogje te hebben op de oud-PSV’er. Daarbij zijn The Spurs vermoedelijk géén favoriet voor zijn handtekening, want die willen Emerson Royal naar het Giuseppe Meazza sturen als wisselgeld. De Braziliaan doet het echter helemaal niet goed in Londen en de fans van The Spurs zingen zelfs: “He can’t defend, he can’t attack, Emerson Royal is our wingback.”

Overigens is het de grote vraag of het bovengenoemde bedrag (veertig miljoen) genoeg zal zijn om de Nerazzurri te overtuigen van een verkoop. De marktwaarde van Dumfries wordt momenteel geschat op een slordige 25 miljoen euro, maar als hij het goed doet in Qatar komen daar vermoedelijk wel de nodige miljoenen bij…

Wint het Nederlands elftal van Senegal?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat hij een droomtransfer maken?

  • Ja
  • Nee
1950+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie