Driessen fileert Feyenoord-dissonanten: “Een verzwakking”

Foto: Driessen fileert Feyenoord-dissonanten: “Een verzwakking”

Valentijn Driessen is niet onder de indruk geraakt van Feyenoord. De Rotterdammers gingen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 1-0 onderuit tegen PSV. Volgens de voetbaljournalist viel de ploeg van trainer Arne Slot zwaar tegen en vielen er ook een aantal spelers flink door de mand.

Feyenoord-aanwinsten vallen tegen

“Het leek op een gegeven moment alsof ze het initiatief niet wilden nemen, maar dat was altijd wel de kracht van Slot”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf over het spel van Feyenoord. De voetbaljournalist vond een aantal spelers flink door de mand vallen. “Het opjagen en hoog druk zetten hing allemaal ook niet vloeiend. Stengs had tot dusver een paar goede wedstrijden gespeeld, tegen Benfica en Villarreal, maar die viel nu totaal niet op. Wieffer speelde dramatisch. Van Zerrouki moet ik nog zien of hij dit niveau aankan.”

Volgens Driessen is Feyenoord er niet beter op geworden met zijn nieuwe aanwinsten. “Vorig jaar liepen Kökçu en Szymanski nog, nu lopen hier Stengs en Zerrouki op het middenveld. Dat is op dit moment een verzwakking. Zij kunnen het niveau momenteel niet zo hoog houden als vorig jaar. Feyenoord heeft nog een maand voordat de Champions League begint, maar het viel niet mee. Ik denk dat Slot zelf ook geschrokken is.”

Feyenoord heeft Ivanusec nodig

Ook de invallers aan Feyenoord-zijde konden Driessen totaal niet bekoren. “Als je Thomas van den Belt en Yankuba Minteh ziet invallen: het lijkt nergens op. Timber viel in, onzichtbaar. Dilrosun viel in, weinig gezien en veel foute keuzes gemaakt. Er is voor Slot behoorlijk wat werk aan de winkel. Hij moet hopen dat Ivanusec snel komt, dat heeft hij zeker nodig.”

Moet Feyenoord nog een nieuwe middenvelder halen?

  • Ja, er loopt nu te weinig kwaliteit
  • Nee, komt allemaal wel goed
824+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie