‘Donny van de Beek is al in gesprek’

Foto: ‘Donny van de Beek is al in gesprek’

Donny van de Beek heeft afscheid genomen van zijn zaakwaarnemer Guido Albers en behoort sinds kort tot de spelersstal van makelaar Ali Dursun. De verwachting is dat de middenvelder snel een transfer gaat maken.

Wint United alsnóg de Premier League-titel? Pak bij bet365 34 (!) keer je inzet!

Bij Manchester United komt hij er niet aan te pas en de Daily Mail verwacht een uitleenbeurt. In de winterstop vertrekt hij vermoedelijk bij de Red Devils, maar het is wel de verwachting dat hij in de Premier League actief blijft. In de afgelopen weken zou Van de Beek namelijk onderhandeld hebben met Everton en Wolverhampton Wanderers.

Schrijnende situatie

De Toffees waren in de voorbije zomer al in beeld, maar toen wilde oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer de voormalige Ajax-sterkhouder niet laten gaan. Hij beloofde Van de Beek speeltijd, maar de 24-jarige voetballer houdt nog altijd de bank warm op Old Trafford. Bovendien valt hij welhaast nooit meer in…

Director of Football Marcel Brands van Everton zou nu dus opnieuw een poging wagen om zijn doelwit vast te leggen, maar krijgt naar verluidt concurrentie van Wolverhampton Wanderers. Van de Beek kan dus kiezen tussen Goodison Park en het Molineux Stadium.

Verbazingwekkende ‘transfer’

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf onthulde een klein weekje geleden: “Donny heeft een transfer gemaakt. Hij is weg bij zijn zaakwaarnemer Guido Albers. En dat verbaasde me wel heel erg, omdat ik er heel erg van overtuigd was dat hij, tot de dood van Sjaak Swart in hopelijk 2052, Sjaak trouw zou blijven. Sjaak Swart werkt samen met Guido Albers en Sjaak is ook de reden waarom Donny ooit bij Guido terecht is gekomen. Ik denk dat Guido Albers altijd heel goed voor hem is geweest en een schitterende transfer heeft bedongen naar Manchester United. Die pakt dramatisch uit, ondanks heel veel mooie toezeggingen van Solskjaer.”

De Ajax-watcher vervolgde: “Hij is overgestapt naar de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, Ali Dursun. Ali heeft de grootste transfer ooit voor een Nederlandse speler afgedwongen, voor 86 miljoen Frenkie naar Barcelona gebracht. Dus ik denk dat Donny nu ook hoopt dat hij een hele mooie nieuwe club krijgt.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Welke club moet hij kiezen?

  • Everton
  • Wolverhampton
864+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie