Dieptepunt voor Kane: “Dat slaat nergens op”

Harry Kane was na afloop van de verloren competitiewedstrijd tegen Liverpool sprakeloos over de prestatie van zijn ploeg. Volgens de aanvoerder moet Tottenham Hotspur zich achter de oren krabben hoe het telkens topwedstrijden kan verliezen.

Sprakeloosheid bij Kane

Liverpool ging voortvarend van start en kwam binnen een kwartier op een 3-0 voorsprong te staan. Curtis Jones, Luis Fernando Díaz en Mohamed Salah waren de doelpuntenmakers voor de thuisploeg. Het deed Tottenham Hotspur ongetwijfeld terugdenken aan het uitduel met Newcastle United, toen het binnen 20 minuten met zelfs 5-0 achterstond.

Ditmaal herstelden de Londenaren zich echter en kwamen ze via Kane nog voor de theepauze terug in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd bracht Son Heung-min zijn ploeg zelfs nog dichter bij de gelijkmaker, terwijl Richarlison in de extra tijd verantwoordelijk was voor de 3-3. Een minuut later zorgde Diogo Jota alleen alsnog voor een zege voor Liverpool.

Tegenover Sky Sports vond Kane het lastig om de juiste woorden te vinden. “Er zijn nu een hoop woorden die ik niet mag gebruiken”, zo stelde hij. “Dit is het dieptepunt. Hoe wij aan wedstrijden beginnen, dat slaat nergens op. Dan kan je praten wat je wil, maar we moeten eerst eens ontdekken hoe dit iedere keer kan gebeuren.”

Verbeteringen bij Tottenham Hotspur

Volgens de aanvaller moet het team zich ontwikkelen. “We moeten nog leren hoe we grote wedstrijden spelen. Je komt naar Anfield, eerder St. James’ Park, en begint zo. Door dan terug te komen: laten we zien dat we echt wel goed zijn. We hebben fantastische spelers en kennen fantastische momenten, maar als collectief is het niet genoeg.”

Maakt Kane de openingstreffer tegen Crystal Palace?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Kane bij Tottenham Hotspur vertrekken?

62+
Henk Veerman ‘claimt’ aandeel in Oranje-succes: “Gaf hem wel wat tips mee”
45+
Hiep hiep hoera: ORANJE, nee Duitsland EUROPEES KAMPIOEN! | Twee Viertje met jarige Aad #76