Derksen hekelt ‘slap gelul’ bij Feyenoord

Foto: Derksen hekelt ‘slap gelul’ bij Feyenoord

Johan Derksen heeft vol ergernis het interview met Feyenoord-directeur Dennis Te Kloese over de ‘situatie-Orkun Kökçü’ aangehoord. De Turkse middenvelder wilde de OneLove-aanvoerdersband afgelopen weekend niet dragen wegens religieuze overtuigen, en kreeg daarop veel kritiek. “Die directeur, dat slappe gelul. Die lult ook maar wat in de ruimte.”

“Als hij (Kökçü, red.) niet dat hypocriete statement van Feyenoord uit had laten gaan, had ik er veel meer respect voor gehad”, opent Valentijn Driessen in Veronica Inside. “Ga niet een heel verhaal ophangen waaruit blijkt dat je het volledig eens bent met de acceptatie. Doe hem dan om. Dat vond ik ook bij die jongen van Excelsior (Redouan El Yaakoubi, red.). Die band was de ‘drie keer respect-band’, doe hem dan om. Je hebt hem vorig jaar ook omgedaan.”

Derksen vindt dat het Kökçü zelf niet te verwijten valt, maar wijst met de beschuldigende vinger naar de communicatie vanuit Feyenoord. “Het staat ook in hun leer, dat ze niet geaccepteerd worden. Dus val die jongen daar niet mee lastig. Maar Feyenoord heeft er weer een voorlichtingsambtenaar opgezet. Als wij hier een rel hebben, komt de afdeling voorlichting van Talpa en die maken louter onzinberichten waar je je dood voor schaamt. Als ze het ons hadden laten uitleggen, was er niets aan de hand geweest.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie