De 11 mogelijke opvolgers voor Depay bij PSV

Soccernews

PSV neemt in de zomerse transferperiode definitief afscheid van Memphis Depay. De clubleiding zal dan ook druk op zoek moeten naar een opvolger voor de aanvaller, die zijn voetballoopbaan zal vervolgen bij Manchester United. [i]SoccerNews.nl[/i] heeft een lijstje opgesteld met de elf mogelijke opvolgers voor Depay bij PSV.

[b]1. Sam Larsson (sc Heerenveen)[/b]
De 22-jarige Zweed is bezig aan zijn eerste seizoen in de Eredivisie en liet gelijk zien dat hij klaar is voor een stap hogerop. Voor de jonge Zweed, die ook wel [i]Samba Sam[/i] wordt genoemd, zal PSV echter wel diep in de buidel moeten tasten. Heerenveen heeft namelijk geen haast met het verkopen van Larsson, die nog een contract heeft tot medio 2018.

[img]//uploads/sam-larsson(sc-heerenveen)(26-01-2015).jpg[/img]

[b]2. Steven Berghuis (AZ)[/b]
Naast dat Larsson al in verband werd gebracht met PSV, zou ook Steven Berghuis op het lijstje staan van de Eindhovenaren. De clubleiding zou zelfs al kort met zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken hebben over een mogelijke transfer van de aanvaller van AZ naar Eindhoven.

[img]//uploads/steven-berghuis(az)(11-04-2015).jpg[/img]

[b]3. Jesús Manuel Corona (FC Twente)[/b]
PSV is tevens op de hoogte van de financiële situatie van FC Twente en beseft dat de Tukkers in de zomer afscheid zullen nemen van een aantal spelers. De Eindhovenaren hadden daarbij het oog laten vallen op Corona. Mocht de Mexicaan de opvolger worden van Depay, lijkt PSV wel mee te moeten gaan met een forse salariseis van Corona. De aanvaller verdient bij FC Twente naar verluidt iets minder dan een miljoen euro per jaar.

[img]//uploads/jesus-corona(fc-twente)(20-04-2015).jpg[/img]

[b]4. Ricardo Kishna (Ajax)[/b]
Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft zijn ongenoegen over Ajax de afgelopen tijd meermaals naar buiten gebracht. Ook over de manier waarop de clubleiding van de Amsterdammers omging met Kishna was de belangenbehartiger ontevreden. Niet veel later gaf Marcel Brands, de technisch directeur, zelfs toe dat PSV de Ajacied volgt. Een transfer is dus niet ondenkbaar.

[img]//uploads/ricardo-kishna(ajax)(05-04-2015).jpg[/img]

[b]5. Adnan Januzaj (Manchester United)[/b]
Nu PSV zaken heeft gedaan met Manchester United, is het ook niet ondenkbaar dat een speler de omgekeerde weg zal bewandelen. Mogelijk haalt PSV de opvolger voor Depay weg bij de club uit de Premier League. Januzaj staat namelijk ook op het lijstje van de Eindhovenaren.

[img]//uploads/adnan-januzaj(belgie)(23-01-2015).jpg[/img]

[b]6. Jean-Paul Boëtius (Feyenoord)[/b]
Niet alleen bij Ajax loopt een zo nu en dan ontevreden aanvaller rond, ook bij Feyenoord is dat het geval. Boëtius, die zijn tot medio 2016 lopende contract bij de Rotterdammers niet gaat verlengen, zou na de zomerse transferperiode maar zo het shirt van PSV kunnen dragen.

[img]//uploads/jean-paul-boetius(feyenoord)(14-02-2015).jpg[/img]

[b]7. Ola John (Benfica)[/b]
Een andere speler die Depay mogelijk zal opvolgen in Eindhoven, is een oude bekende. Ola John, die in het verleden onder contract stond bij FC Twente, wordt namelijk ook in de gaten gehouden door PSV. De aanvaller van Benfica heeft al te horen gekregen dat hij in de zomerse transferperiode mag vertrekken vanuit Portugal.

[img]//uploads/ola-john(jong-oranje)(15-10-2014).jpg[/img]

[b]8. Hirving Lozano (CF Pachuca)[/b]
Een minder bekende naam is Hirving Lozano. PSV zou naar verluidt zelfs al een miljoenenbod hebben uitgebracht op de Mexicaanse speler. De negentienjarige rechtsbuiten geldt als één van de grootste talenten van Mexico.

[b]9. Ibrahim Afellay (FC Barcelona)[/b]
Afellay beschikt bij FC Barcelona over een aflopend contract en zou in de zomerse transferperiode dan ook transfervrij terug kunnen keren naar PSV, de club waar hij tussen 2004 en 2011 voor in actie kwam. De aanvaller zou een terugkeer naar de Eindhovenaren overwegen.

[img]//uploads/ibrahim-afellay(05-01-2014).jpg[/img]

[b]10. Pione Sisto (Midtjylland)[/b]
Een ook minder bekende naam, maar zeker niet om achterwege te laten, is Pione Sisto. De twintigjarige speler komt momenteel bij FC Midtjylland aan speelminuten toe en werd in Denemarken verkozen tot speler van het jaar. De jongeling werd al eens gescout door PSV.

[b]11. Vaclav Kadlec (Eintracht Frankfurt)[/b]
In principe wilde PSV de Tsjechische Vaclav Kadlec al in de winterse transferperiode binnenhengelen, maar toentertijd greep de club mis. Desondanks zouden de Eindhovenaren nog altijd geïnteresseerd zijn in de talentvolle speler van Eintracht Frankfurt. Een zomerse transfer behoort dan ook tot de mogelijkheden.

[img]//uploads/vaclav-kadlec(eintracht-frankfurt)(1).jpg[/img]

Wie is de beste opvolger voor Depay?

  • Larsson
  • Berghuis
  • Corona
  • Kishna
  • Januzaj
  • Boëtius
  • John
  • Afellay
  • Sisto
  • Kadlec
5620+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie